Artikel filtreret på dato: Lørdag, 14 December 2019

Manden var i følge politiet spirituspåvirket.

Den mand, der fredag aften ved 20-tiden, bragede ind i et hus på Bramdrupvej i Gravens mellem Kolding og Egtved, var spirituspåvirket. Det tyder det i hvert fald på, oplyser Sydøstjyllands Politi lørdag.

Manden bragede direkte ind i muren på et hus på Bramdrupvej 3. Det var så voldsomt, at huset er i fare for at styrte sammen.

Husets beboer - en 38-årig kvinde samt hendes to børn blev kørt på sygehuset. Kvinden fik lettere skader, mens børnene blev kørt til traumecentret. De kan ikke komme tilbage til deres hus og opholder sig derfor et andet sted, oplyser vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, John Skjødt, på lørdagens telefonmøde med pressen.

Bilisten, der havde en mandlig passager med, stak efter uheldet af fra stedet til fods. Vagtchef Jørn Lindhardt oplyste fredag aften til Kolding Netavis, at manden blev samlet op af en bil, men han blev senere anholdt.

Der er udtaget en blodprøve af manden, der er 38-årig og fra lokalområdet. Blodprøven skal fastlægge den endelige promille. Der kan desuden komme flere sigtelser omhandlende færdselsloven.

Se billederne nedenunder...

Udgivet i Syddanmark