Kolding Netavis

Kvinde dræbt af eksmand

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

I forbindelse med en bodeling i dag skød og dræbte en 61-årig mand sin tidligere hustru på 62 år.

I forbindelse med en bodeling lørdag skød og dræbte en 61-årig mand sin hustru på 62 år. Drabet fandt sted på den tidligere fælles adresse i Horsens, hvor manden nu bor.

Sydøstjyllands Politi er til stede på adressen for at foretage efterforskning herunder tekniske undersøgelser og afhøring af en række vidner, der var til stede under drabet. De pågældende vidner er hovedsageligt familiemedlemmer, der var på adressen i forbindelse med bodelingen.

Den 61-årige mand blev anholdt straks ved politiets ankomst umiddelbart efter drabet. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Tidspunktet er endnu ukendt. Det forventes, at der vil blive nedlagt påstand om lukkede døre af hensyn til den igangværende efterforskning.

Sydøstjyllands Politi modtog i dag kl. 08.19 et opkald fra et familiemedlem, der sammen med nu dræbte var ankommet til adressen med henblik på at gennemføre en bodeling. Parret flyttede hver til sit midt i januar måned 2021.

Under samtalen med politiets vagtcentral blev der foretaget en vurdering af konfliktniveauet i den konkrete situation. Vurderingen mundede ud i, at der skulle sendes en patrulje til stedet. Inden denne nåede frem var drabet begået.

Sydøstjyllands Politi har straks kontaktet Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP, med henblik på, at det kan blive vurderet, om Sydøstjyllands Politi burde have handlet anderledes i den aktuelle situation.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt af hensyn til efterforskningen ikke yderligere oplysninger til offentligheden om sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *