Kunstner fejrer 10 års jubilæum

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 19 juli 2021
Opdateret 19/07/21 4:56

Kunstneren i Sdr. Bjert fejrer i denne måned 10 års jubilæum.

Her i juli måned kan kunstner Vibeke Valter Wulff fra Sdr. Bjert fejre 10 års jubilæum med kunst og design.

Jubilæet fejrede hun lidt på forhånd og investerede i hendes drøm om et kreativt rum der var hendes.

Det blev et spritnyt atelier, der blev leveret færdigbygget på en blokvogn og installeret – på én dag:

-Det var en ret vild oplevelse at se en stor bar plet i haven, hvor vi havde anlagt kloak osv. til atelieret og i løbet af en formiddag, så stod det der pludselig, mit drømmeatelier, lige til at flytte ind i. Her har jeg rum til at skabe, være kreativ, udstille mine malerier og afholde kreative og selvudviklende kurser og workshops, siger kunstner Vibeke Valter Wulff fra Galleri Valter Wulff i en pressemeddelelse.

10 års jubilæum markeres med kunst

Galleri Valter Wulff – som er navnet på Vibekes atelier – er omdrejningspunktet i hendes hverdag og udover at have 100% cozyness, så markerer det, som kronen på værket, hendes10 års jubilæum som selvstændig med kunst og design.

Rejsen er gået gennem udsmykning af alt fra postkost, malerier og til de store designopgaver til erhverv og uddannelsesinstitutioner og m.v. Nu er hendes atelier, der har fundament i hendes egen forhave, blevet fundamentet i hendes kunstneriske fremtid hvor helt nye farver og former har fundet vej til hendes lærreder og hvor nye ideer vil spire frem i det store nye og lyse lokale.

Når man virkelig brænder for noget, så brænder man igennem. Og Vibeke skaber, fordi hun ikke kan lade være:

-Jeg startede udsmykningsvirksomheden, Skaberkraft.dk, i 2011 under finanskrisen. Og siden har min hverdag drejet sig om formidling. Formidling i rum og rammer med udsmykning men også formidling af viden som kreativ underviser på Innovationsfabrikken i Kolding. Da Coronakrisen ramte i starten af 2020, slog jeg til og besluttede at tiden var inde til at realisere mit eget atelier med mere plads til skabe malerier, udsmykninger, relieffer og mine egne unikke kurser, workshops & events med mennesket i fokus, slutter Vibeke Valter Wulff.

Samtidig med jubilæet fylder hun i øvrigt 50 år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel