Kun to tilbage i verden: Sjælden Porsche på auktion i Kolding

Fredag 27. September 2019 05:29 719
Auktionens højdespringer er katalognummer 20, en Porsche 911 Gemballa GTR 750 fra 2003, der kun er bygget i tre eksemplarer, og som der i dag kun eksisterer 2 tilbage af i verden. Foto: Campen Auktioner. Auktionens højdespringer er katalognummer 20, en Porsche 911 Gemballa GTR 750 fra 2003, der kun er bygget i tre eksemplarer, og som der i dag kun eksisterer 2 tilbage af i verden. Foto: Campen Auktioner.

Bilentusiaster fra både ind- og udland får søndag den 6. oktober en unik mulighed for at gøre sig en god investering, når Campen Auktioner og Falke Biler afholder auktion over 41 velholdte specialbiler. Bilerne har stået gemt i en lade, som en amerikansk millionær efterlod sig i 2014, da han flyttede tilbage til USA, men nu skal bilerne igen ud og sprede glæde blandt samlere.

Da Kenneth Falke Theil, Direktør ved Falke Biler i Kolding, tidligere på året fik muligheden for at byde ubeset på indholdet af to maskinhaller fyldt med biler, blev fristelsen for stor, og han slog til. Inde i hallerne fandt han 59 velholdte og unikke specialbiler, hvor 41 af dem nu sælges på fysisk auktion.

Auktionen finder sted ved Falke Biler i Kolding på Platinvej 25 i Kolding.

Allerede nu har der været stor opmærksomhed fra både ind- og udland, og der bliver ivrigt forhåndsbudt på de mange specialbiler, oplyser Campen Auktioner i en pressemeddelelse.

Klassiske biler under hammeren

På auktionen er der rig med mulighed for at se og købe klassiske biler, Hot Rods, Cabrioleter med mere. Blandt bilerne i kataloget finder man fx klassiske Cadillacs, Mustang, Porsche, Ferrari, VW Bobler, Buick, Chevrolet, Mercedes og Ford.

Auktionens højdespringer er katalognummer 20, en Porsche 911 Gemballa GTR 750 fra 2003, der kun er bygget i 3 eksemplarer, og som der i dag kun eksisterer 2 tilbage af i verden.

Særligt fra auktionen kan også fremhæves en Honda S2000 VS Cabriolet, en Ford Mustang Fastback, en Oldsmobile Rocket, en Porsche Speedster Replica samt en Chevrolet Corvette Cabriolet Roadster. Mange flere kan findes i kataloget.

Specialbiler i god stand

Det er sjældent, at man finder ladefund i denne størrelse, og hvad der gør fundet endnu mere interessant er standen på bilerne. Det er nemt at se, at de fleste er fra Californien med mest sol og tør luft, da næsten alle bilerne står helt uden rust og i flot og fejlfri stand.

Falke Biler og Campen Auktioner byder alle velkommen til en god dag i bilernes tegn, der står på bilos, sparken dæk og med mulighed for at købe mad og drikke i pølsevognen. Om du kommer for at byde eller bare for at opleve den gode atmosfære til auktionen, så er der rig med mulighed for at opleve flotte og unikke biler fra et fantastisk sjældent ladefund.

Auktionen løber af stablen søndag den 6. oktober kl. 13.00 med eftersyn på dagen fra klokken 10-13. Adressen er Platinvej 25, 6000 Kolding. Det er muligt at forhåndsbyde på auktionen på www.campenauktioner.dk indtil fredag den 4. oktober kl. 20. Der er dog også mulighed for at komme til eftersyn allerede nu ved Falke Biler indenfor normal åbningstid.

Tags