Kolding Netavis

Kulturnatten: Masser af teater og musik for børn

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Franske Cie du Petit Monsieur kommer med forestillingen ”2 sekunder”. Pressefoto.

I forbindelse med Kulturnatten og Trekantområdets festuge kan man opleve masser af gadeteater hos Nicolai for børn.

Når der er Kulturnat og Trekantområdets festuge, så er er det også ensbetydende med gadeteater og musik børn i Nicolai. Og i år er ingen undtagelse, når der kommer besøg fra Italien, Frankrig og Belgien.

På Kulturnatten den 23. august klokken 11.30 kan byens børn opleve italienske Compagnia La Fabiolas forestilling ”Fabiola og Hunden”, der skaber en fortælling helt uden ord.

Fabiola er en sød og fræk lille pige med lige dele temperament og uimodståelig klovnecharme. Hun vil gerne lege med hunden Guilio men mister hurtigt tålmodigheden, når den ikke makker ret. En skøn dukkeforestilling for alle aldre – særligt de helt små.

Klokken 13.00 samme dag kommer franske Cie du Petit Monsieur med forestillingen ”2 sekunder”, hvor den lille Monsieur tager kampen op mod et utæmmeligt og noget lusket pop-op-telt. Med akrobatiske kunster og halsbrækkende badutspring kæmpes en lattervækkende kamp mellem menneske og telt.

Den 29. august klokken 11.00 kommer Fullstop Acrobatics fra Belgien og svarer på spørgsmål som; Har du nogensinde smagt bogsuppe? Kender du nogen, som kan flyve? Bliver en frø til en prins, hvis du kysser den? I stykket ”Booksoup” bringer truppen børnebogsuniverser til live gennem cirkus, musik, teater og dans.

Alle tre teaterstykker spiller udendørs og er gratis for publikum.

Fredag den 30. august klokken 11.00 kommer Jeppe & Jazzhyænerne forbi Nicolai for børn. I front er Jeppe Vig, der er blandt andet er kendt fra Lille Nørd. Gruppen vil præsentere børnene for jazzens skæve univers ved at synge, spille og lege aktivt med både toner og stilarter. Det er musikken, der fortæller historierne og kroppen lytter aktivt med.

Koncerten er gratis, når der er betalt entré til Nicolai for børn. Koncerten arrangeres i samarbejde med Jazz i Trekanten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *