Kulturnatten

Kulturnatten: Kolding Stadion til debat

Offentliggjort for

den

-Vi vil gerne tale med borgerne om renoveringen af stadion, siger formand for Fritids- og idrætsudvalget, Søren Rasmussen (DF). Privatfoto.

Kolding Stadion kommer til debat ved dette års udgave af Kulturnatten.

Dansk Folkeparti sætter fokus på renovering af Kolding Stadion ved Kulturnatten i Koldings gågader, fredag den 23. august.

– Vi vil gerne tale med borgerne om renoveringen af stadion. Det er meget aktuelt, for hvis ikke der kommer varme i banen og bedre lys, så bliver KIF tvangsnedrykket. Skal Kolding Kommune bidrage, skal vi sælge stadion, hvad skal der ske?, spørger formand for Fritids- og idrætsudvalget Søren Rasmussen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Vi kan godt lide, at stikke en fingere i jorden og få en fornemmelse af folkestemningen, vi har tidligere gjort det med f.eks. åbning af Buen og videoovervågning i gågaden, hver gang med godt udbytte.

Denne gang kan borgerne, ud over at tale med de lokale politikere, også stemme via stemmeseddel eller sms og dermed give deres mening til kende om renoveringen af Kolding Stadion.

Dansk Folkeparti stiller med byrådsmedlemmer, regionsrådsmedlemmer og det lokale Folketingsmedlem Karina Adsbøl ved kulturnatten. De er klar til debat.

Populære artikler

Exit mobile version