Kolding Netavis

Kreativt Trivselsprojekt

Dialogkort fra trivselspakkerne. Pressefoto.

De sidste par år har bragt forundring og forandring til og for alle.

Derfor er det vigtigt, at man har fokus på mistrivsel, frustrationer og hvilke behov der skal dækkes for, at man kan trives i de nye rammer i et forandret samfund.

-Vi har alle brug for at komme hinanden ved; at være sammen og give mening for andre eller for os selv – især efter Coronakrisen. Mine Kreative TrivselsWorkshops er for alle arbejdspladser, som har lyst til at sætte trivslen på dagsordenen på en lettilgængelig og effektiv måde, siger kunstner, Vibeke Valter Wulff fra Galleri Valter Wulff, i en pressemeddelelse.

Et billede på trivsel

For kunstner, Vibeke Valter Wulff har nedlukning været frustrerende og berigende på samme tid. Hun har investeret i et nyt atelier og her bliver der malet og tænkt kreative tanker. En af Vibekes idéer er et kreativt trivselsprojekt, der er udsprunget af nedlukningen.

En kreativ TrivselsWorkshop bidrager til bedre trivsel for medarbejderne på arbejdspladsen eller for skoleelever, der har brug for at få sat ord på, hvad der er vigtigt for dem for at trives i hverdagen.

-Virksomheder og institutioner har mulighed for at modtage en gratis trivselspakke fra mig som består af kunstneriske dialogkort og en vejledning. Inkluderet i trivselsprojektet er også en to timers workshop, hvor en repræsentant for virksomheden/ institutionen kan deltage og sammen med de øvrige deltagere teste trivselspakken af inden den tages i brug på virksomheden / institutionen. Jeg faciliterer workshoppen og udleverer materialerne. Det er gratis at være med i trivselsprojektet, siger Vibeke Valter Wulff.

-Det er mit bidrag til at gøre noget for at forbedre trivslen. Det var hjerteskærende at være en del af og vidne til den mistrivsel der pludselig blev meget synlig og mærkbar. Jeg har besluttet under nedlukningerne, at jeg VIL være med til at gøre en forskel i forhold til trivslen med det jeg kan. Der er plads til 16 virksomheder fordelt på fire workshops datoer, så det er først til mølle, forklarer kunstner, Vibeke Valter Wulff.

12 offentlige og private arbejdspladser har allerede takket ja og været med til workshops i juni måned. Trivselsværktøjerne bruges i dag i kommuner, virksomheder, foreninger og uddannelsesinstitutioner fordelt over hele landet.

De næste Workshops er i efteråret og til vinter. Se her hvornår…

Tagget med:
Del denne artikel