Kolding Netavis

Konservative har valgt ny bestyrelse

Claus Hagedorn Schultz, som fornylig blev valgt til ny formand for Den Konservative Vælgerforening i Kolding, er også blevet valgt til bestyrelsen for De Konservative i Sydjyllands Storkreds. På generalforsamlingen mandag aften deltog partiets formand Søren Pape Poulsen, som Claus her ses i snak med. Privatfoto.

Den Konservative Vælgerforening har valgt ny formand, næstformand og bestyrelsesmedlemmer.

På den ordinære generalforsamling i Den Konservative Vælgerforening i Kolding blev nye bestyrelsesmedlemmer valgt, herunder ny formand og næstformand.

Som formand valgtes Claus Hagedorn Schultz og som næstformand Frank Cilius.

På et bestyrelsesmøde fornylig konstitueredes bestyrelsen sig således; på posten som kasserer genvalgtes Casper Nørgaard Maglekær, mens medlemsansvarlig fortsat hedder Dan Foss Kragh. Disse to sidstnævnte var desuden de to Kolding valgkredses konservative kandidater til folketingsvalget, som afholdtes i november 2022.

Bestyrelsen består derudover af Mirela Tanovic og Christina Foldager (som begge blev nyvalgt), samt Daniel Klestrup Bjærge, René Nikolaj Andersen og Niels Ravn Schmidt (alle genvalgte). Som suppleanter valgtes Bettina Wettengel og Jakob Kendell Lund. Herudover er Mette Borchert Vahlun som formand for KU (Konservativ Ungdom) i Kolding automatisk medlem af bestyrelsen.

Efter konstitueringen udtaler formanden, at han er glad for den nysammensatte bestyrelse:

-Det er et både handlekraftigt og dygtigt hold med mange forskelligartede kompetencer vi her har fået samlet, siger Claus Hagedorn Schultz og fortsætter:

-En af de spændende opgaver, der påhviler os i bestyrelsen, bliver at udmønte den øgede fokus vi har på aktiviteter for vælgerforeningens medlemmer i den kommende tid. Der er især over de senere år kommet en del nye medlemmer til den Konservative Vælgerforening i Kolding, og der er det vigtigt, at medlemmerne dels møder hinanden og dels oplever, at der er spændende og relevante tilbud til dem, f.eks. ligesom sidste års besøg på Christiansborg, hvor man får mulighed for hilse på folketingsgruppens medlemmer og samtidig blive klogere på arbejdsgangene inde på Borgen.

En anden tilbagevendende aktivitet i vælgerforeningen er såkaldte formøder til byrådsmøder, hvor medlemmerne af vælgerforeningen mødes på rådhuset sammen med borgmester Knud Erik Langhoff og den øvrige konservative byrådsgruppe, og her bliver klogere på de emner, der skal debatteres på byrådsmødet, som afholdes umiddelbart efter.

Claus Hagedorn Schultz er også blevet valgt til bestyrelsen for De Konservative i Sydjyllands Storkreds. På generalforsamlingen mandag aften deltog partiets formand, Søren Pape Poulsen.

Tagget med:
Del denne artikel