Kolding Netavis

Kongehusets ceremonimester og Prinsens Musikkorps gæster Koldinghus

Pressefoto.

Få et særligt indblik i Kongehuset og arbejdet som ceremonimester, når Prinsens Musikkorps spiller koncert flankeret af Kongehusets ceremonimester, Lasse Harkjær.

Hvad går forud Kongehusets famøse gallatafler? Og hvordan arbejder man sig op til titlen som ceremonimester i Kongehuset?

Det kan publikum høre mere om, når oberst, kammerherre Lasse Harkjær tager tilhørerne med på en musikalsk rejse gennem sin karriere fra soldat til ceremonimester på Koldinghus.

Flankeret af Prinsens Musikkorps, der tjener både Forsvaret og Kongehuset, er der lagt op til en koncert, som giver et unikt indblik i et liv, hvor Lasse Harkjær gennem årene blandt andet har været formand for Forsvarets Musiktilsyn, været udstationeret både på Balkan og i Afghanistan og desuden været øverste chef for Den Kongelige Danske Livgarde.

Til taffel på slottet

En ceremonimester har blandt andet ansvar for at planlægge og afvikle fester, nytårskure og officielle besøg hos Hoffet.

Publikum kan derfor også glæde sig til at høre ceremonimesteren fortælle om sit arbejde i Kongehuset – blandt andet om forberedelserne, der går forud for de famøse gallatafler – og ikke mindst høre Prinsens Musikkorps spille den musik, der knytter sig til.

Koncerten spilles onsdag den 22. marts klokken 16 på Koldinghus. Billetter kan købes her.

Tagget med: ,
Del denne artikel