Kolding Netavis

Kom til julekoncert på Koldinghus

Ved koncerten vil The Backbirds opføre en perlerække af The Beatles’ sange. Koncerten kommer også til at stå i julens tegn med duoens fremførelser af jule- og vintersange. Foto: Steen Pedersen.

The Blackbirds giver en julekoncert på Koldinghus.

The Beatles-elskere kan torsdag 15. december klokken 15 genhøre The Blackbirds, der er mest kendt for fortolkninger af The Beatles elskede sange. Julekoncerten med de to musikere Søren Bødker Madsen og Karoline Budtz’ er en tradition, der blev skabt i forbindelse Koldinghus’ store udstilling om The Beatles og fankulturen i 60’erne i 2010.

Søren Bødker Madsen spiller på sin spanske guitar og Karoline Budtz’ bløde og lyriske stemme, giver sangene et levende og varieret udtryk, der bevæger sig henover klassisk, flamengo, bossa nova, folk, pop, rock og swing.

Karoline Budtz og Søren Bødker Madsen har for længst vist, at når det kommer til Beatles-fortolkninger, så er de i en liga for sig. De to er de musikalske hovedkræfter i en tv-serie om Beatles’ musik, som har været vist på DRTV og som er afsat til hele Skandinavien. Programmerne genudsendes jævnligt, og sendes nu også i Sverige, Finland, på Færøerne og i Island.

Ved koncerten vil The Backbirds opføre en perlerække af The Beatles’ sange. Koncerten kommer også til at stå i julens tegn med duoens fremførelser af jule- og vintersange. Publikum kan også glæde sig til et par klassiske Sebastian-sange.

Koncerten finder sted torsdag den 15. december klokken 15 på Koldinghus. Dørene åbnes klokken 14.30. Billetter kan købes her.

Tagget med: ,
Del denne artikel