Kolding Netavis

KoldingQ tager mod de danske mestre

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

KoldingQ skal forsøge, at tage point fra de forsvarende danske mestre fra HB Køge.

Søndag skal KoldingQ møde de forsvarende danske mestre fra HB Køge, når den første hjemmekamp spilles på Fynske Bank Arena i Gjensidige Kvindeliga.

HB Køge har det normalt svært på KoldingQ’s hjemmebane – Fynske Bank Arena i Bramdrupdam. Derfor håber holdet, at de kan skabe en spændende kamp. Og KoldingQ håber, at der kommer en stor opbakning fra fremmødte tilskuere.

KoldingQ spiller i denne sæson med et ungt hold med en håndfuld liga-profiler samt unge talenter af egen avl.

Optimistisk før lørdagens kamp

Cheftræner Anders Jensen ser optimistisk på kampen:

-Naturligvis indebærer det en svækkelse at miste seks spillere, og hentyder til Emma Færge, Cecilie Fløe og Sofie Hornemann, der alle er skiftet til HB Køge i sommer, samt Sofia Husted, som er taget på college i USA, Sif Ryfkjær, der ønsker at trappe ned på andenholdet, og Carola Schneider, som har sluttet sin karriere. Vi kommer til at mangle nogle mål og lidt erfaring, men vi arbejder målrettet på at få det nye kuld spillet ind, siger han i en pressemeddelelse.

Det nye kuld er tre teenagers af egen avl, Josefine Valbak, Seval Eroglu og Ajla Julardzija. Derudover er truppen suppleret med tilgang udefra i form af 19-årige Mille Josjong Henriksen og 18-årige Anna Kirk Lauritsen fra Vildbjerg samt 20-årige Cecilie Christensen fra Fortuna Hjørring.

KoldingQ og DBU er opsatte på at få flere fans på lægterne allerede nu og håber at den nye tv- og streamingaftale med NENT Group, hvor alle sæsonens kampe vises, også kan være med til at skabe yderligere interesse for Gjensidige Kvindeliga.

Kampen mellem KoldingQ og HB Køge spilles søndag klokken 12 på Fynske Bank Arena.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel