Kolding Netavis

KoldingQ tager stor sejr over AaB

KoldingQ’s hold i kvindeligaen fik en storsejr hjem over AaB.

I kvindeligaen tog KoldingQ søndag eftermiddag mod AaB på Fynske Bank Arena.

Der skulle gå 39 minutter inden KoldingQ bragte sig i front med 1-0. Målscoreren var Louise Eriksen. Fire minutter senere gjorde Mathilde Gaarn Hansen det til 2-0.

I det 53. minut scorede Sofie Karsberg – og så stod der 3-0 til KoldingQ. Tre minutter senere lavede AaBs Cille Bundgaard Holst selvmål – 4-0 til KoldingQ. I det 89. minut gjorde Emma Færge arbejdet færdigt og scorede til slutresultatet 5-0.

Tre KoldingQ-spillere fik gult kort i kampen. Det var Signe Hansen Baattrup, Mathilde Gaarn Hansen og Sofie Emilie Riis. Sofie Emilie Riis fik i overtiden – i det 91. minut – endnu et gult kort og dommeren trak derfor det røde kort frem.

Desuden blev der holdt officiel åbning af tribunen på Fynske Bank Arena. Det skete inden kampstart. Borgmesterkandidat Jakob Ville (V) klippede den røde snor.

Efter kampen blev bedste spiller i henholdsvis første og anden halvleg kåret samt den spiller, der lavede det bedste Kolding-mål.

Næste lørdag møder holdet topholdet Brøndby på Brøndby Stadion. Der er kampstart klokken 14.