Koldingenser ny partner i Home Erhverv

Søndag 23. Juni 2019 06:08 951
Koldingenseren René Dall-Jensen bliver en ny del af partnerskabet i Home Erhverv Jylland Syd og Home Erhverv Fyn. Pressefoto. Koldingenseren René Dall-Jensen bliver en ny del af partnerskabet i Home Erhverv Jylland Syd og Home Erhverv Fyn. Pressefoto.

Den 39-årige koldingenser og erhvervsmægler, René Dall-Jensen, er ny partner i Home Erhverv Jylland Syd og Home Erhverv Fyn.

Koldingenseren René Dall-Jensen bliver en ny del af partnerskabet i Home Erhverv Jylland Syd og Home Erhverv Fyn. Det skriver Home i en pressemeddelelse.

René Dall-Jensen har flere års erfaring som erhvervsmægler, og har siden 2013 været ansat i erhvervsmæglervirksomheden Home Erhverv Jylland Syd, der i dag beskæftiger fem medarbejdere og har kontor beliggende i Kolding.

Som partner i Home Erhvervs to erhvervscentre i Region Syddanmark bliver René Dall-Jensen en del af home Erhvervs stærke setup i Region Syddanmark, hvor Kolding-afdelingen sammen med Fyn, er en del af den lokale udvikling på erhvervsmarkedet og løser opgaver på tværs af landet.

René Dall-Jensen er et kendt ansigt i Kolding og omegn, hvor hans ekspertise og rådgivning indenfor erhvervs- og investeringsejendomme er bredt anerkendt.

- Jeg er naturligvis glad og stolt over at blive en del af partnerskabet, hvor jeg sammen med mine dygtige kollegaer ser frem til at udvikle virksomheden yderligere. Hos Home Erhverv tror vi på, at daglig involvering i vores region er en vigtig drivkraft i udviklingen af lokalområdet. Og vi glæder os til fremover at understøtte de projekter og store ambitioner, som hele Region Syddanmark har omkring vækst og udvikling, siger René Dall-Jensen.

Privat bor han sammen med kæresten Katrine i Kolding midtby.

Tags