Kolding Netavis

Koldingbibliotekerne arrangerer online Bogsnak

Kolding Netavis
Kolding Netavis
En vært fra Koldingbibliotekerne har hver gang en bog med. Foto: Kolding Bibliotek.

Nu kan du igen deltage i bogsnak med andre læsere.

Fra den 21. januar kan du hver uge få en hyggelig bogsnak med andre læsere og en bibliotekar, der også elsker bøger. Til Bogsnak online torsdage klokken 11 skal du blot klikke på et link, og så er du en del af samtalen.

En vært fra Koldingbibliotekerne har hver gang en bog med, og måske er der en speciel gæst der også har det. Derudover er ordet frit for deltagerne: Hvad har du lige læst? Hvad ligger på natbordet? Hvilke bøger har du elsket at læse, hvilke har du grædt over, hadet, blevet skræmt af…

Arrangementet foregår via programmet Microsoft Teams, men du behøver ikke at have programmet installeret for at være med. På dagen får du tilsendt et link samt kontaktoplysninger på værten, hvis du får brug for hjælp med at komme på.

Eneste krav for at deltage er således, at du har en computer eller tablet, der har adgang til internet og mikrofon. Og så skal du selvfølgelig have lyst til at tale om bøger med andre.

Gratis og helt enkelt at deltage

Bogsnak online foregår torsdage klokken 11, så længe det ikke er muligt at afholde arrangementer på Koldingbibliotekerne. Bibliotekets hjemmeside bliver løbende opdateret med datoer. Første gang er torsdag den 21. januar. For at deltage skal du bestille en gratis billet på koldingbib.dk senest dagen før hver Bogsnak.

Arrangementet varer højest en time, og du behøver ikke at deltage hver gang, men blot når du har lyst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *