Kolding-pige udtaget til VM

Lørdag 27. Juli 2019 16:58 642
Mille Fabricius skal til VM i Chile. Pressefoto. Mille Fabricius skal til VM i Chile. Pressefoto.

Mille Fabricius skal til VM i karate.

I efteråret er der VM i Santiago i Chile. Her er Mille Fabricius udtaget og skal som eneste kvinde repræsentere Danmark for U21 i Kata.

Det er en stor drøm, der går i opfyldelse. Det betyder, at sommerferien er aflyst og erstattet med benhård træning. Mille Fabricius er en del af landsholdet i kata. Kata er serier af øvelser mod fiktiv modstander. For landsholdet har hun det seneste år høstet medaljer både i udlandet og i Danmark. Mille har benhårdt satset på at nå til tops.

Det har givet resultat med mange medaljer i egen klasse, men også flere flotte medaljer i seniorklassen. Seneste krone på værket er udtagelsen til VM, som Mille Fabricius ser utrolig meget frem til.

I august vender Mille Fabricius tilbage til studierne på IBC i Kolding, mens karatetræningen bliver passet sideløbende.

Selvom programmet er tæt pakket, så finder hun også tid til at træne nye håbefulde talenter i Asia Sport Center, på holdet for øvede børn, hvor Mille underviser sammen med den nykårede Danmarksmester i kumite, Mariana Cartuliares.

For at få mest mulig tid til træningen er Mille Fabricius på udkig efter sponsorer. Med udgifterne til et omkostningstungt VM dækket kan hun koncentrere sig fuldt ud om skolen og træningen frem mod VM.