Kolding Netavis

Kolding imponerede: Vandt over AC Horsens

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Fredag aften tog Kolding IF en imponerende sejr på udebane mod AC Horsens. Kolding IF kunne rejse hjem med en 0-1 sejr i Nordicbet Ligaen.

AC Horsens har tidligere mødt Kolding IF på deres hjemmebane, men denne gang resulterede det i en skuffende 0-1 nederlag til fordel for gæsterne fra Kolding, skriver bold.dk.

Ngongo’s første mål i denne sæson

Kampens eneste mål blev scoret i syvende minut, da Koldings højreback Sami Jalal fladt sendte bolden på tværs af feltet, hvilket resulterede i et mål af Paul Ngongo, der dermed registrerede sit første ligamål i den nye sæson.

AC Horsens formåede aldrig at kæmpe sig tilbage i kampen og fik kun registreret to skud efter 56 minutters spil, hvoraf ingen var inden for målrammen.

Kolding IF viste deres styrke på udebane og leverede en overbevisende præstation, der sikrede dem tre vigtige point.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.