Kolding Light Festival gennemføres i en "light" udgave

Lørdag 21. November 2020 16:47 338
Kolding Light Festival er i år i en "light" udgave. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Kolding Light Festival er i år i en "light" udgave. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Kolding Light Festival 2020 gennemføres, men dog i i en noget reduceret udgave.

Forsamlingsforbud, trange tider for mange sponsorer og den generelle sikkerhed betyder at der i år ikke må samles gæster i tusindvis ved store installationer i Koldings bymidte i forbindelse med Kolding Light Festival 2020.

Med opbakningen fra Kulturudvalget i Kolding Kommune og flere trofaste sponsorer, så udkommer Kolding Light Festival i en "light" særudgave med 12-15 forskellige lysinstallationer udenfor selve bykernen. Det oplyser Kolding Light Festival på Facebook.

Flere af stederne vil kunne ses fra det meste af byen, blandt andet en kæmpe projektion af den nye byggeri ”Kolding Sky” i Design City syd for havnen, alle steder kan nydes på afstand, på køreturen eller på en hyggelig aften gåtur med de nærmeste. Der bliver også lys ved flere indfaldsveje, på markante bygninger og ved Banegårdspladsen og Slotssøen.

Kolding Light Festival har været afviklet siden 2013 med stigende succes. De senere år har festivalen trukket besøgende i tusindvis til byen fra både nær og fjern.

Kolding Light Festival

Et kæmpe lysshow rullede sig torsdag aften ud mod bygningen hos Business Kolding, Visit Kolding og Spejdersport på Akseltorv i Kolding. Det skete i forbindelse med Kolding Light Festival.

Slået op af Kolding Netavis i Torsdag den 15. december 2011
Tags