Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kolding spillede fredag aften 1-1 mod FC Thy-ThistedQ.

Fredag aften have Kolding IF Women besøg af FC Thy-ThistedQ i Gjensidige Kvindeligaen.

En våd bane ventede efter efterårsregnen. Det blev FC Thy-ThistedQ, der efter et kvarters spil bragte sig foran 0-1.

Men i det 23. minut udlignede Laura Faurskov til 1-1, som også holdt til pausen.

Mod kampens afslutning pressede Kolding på, for at få tre point med fra kampen. I de sidste minutter udnyttede Sara Amby sin fart, og drev bolden frem, hvor hun til sidst endte med, at blive nedlagt i feltet. Der blev dog ikke dømt straffespark. Kolding IF prøvede at presse på til det sidste, men fik ikke sendt bolden i mål og dermed delte holdene point i kampen.

Næste kamp står på en udebanetur, hvor Kolding IF tager til Vildbjerg. Kampen spilles allerede på tirsdag klokken 17.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.