Kolding Netavis

Kolding-bowler vinder guld i kvindedouble

Mai Ginge Jensen (t.h.) fra bowlingklubben BK Trekanten i Kolding har vundet guld ved World Games i USA. Foto: Danmarks Bowling Forbund.

En tæt finale faldt ud til danskernes fordel. Doublen bestod af Mai Ginge Jensen fra BK Trekanten og Mika Guldbæk fra Aalborg.

Word Games i Alabama i USA blev en “guld”-oplevelse for kvindedoublen Mai Ginge Jensen fra BK Trekanten i Kolding og Mika Guldbæk fra Aalborg. De vandt nemlig finalen over USA.

En finale, der blev uhyggelig tæt, da første serie forløb planmæssigt, mens anden serie blev en udfordring, da venstrebanen udviklede sig ganske tricky. Kvindedoublen spillede dog med et stærkt fokus, hvorfor de i sidste ende vandt 2-1.

Det var en hektisk start op til finalen, hvor vi opdagede, at banen ikke havde fået olie. Det måtte jo bare være, som det var, og så gik vi ellers til den. Mika og Mai spillede enormt stærkt, men løb ind i problemer i anden serie. I tredje serie kom de dog enormt godt tilbage, og ender da også med at tage guldet hjem. Vi er alle sammen enormt glade, men også rigtig trætte nu!, fortæller landstræner John Guldbæk i en pressemeddelelse.

Danmark var de bedste. Foruden kvindedoublen – vandt også herredoublen guld.

Tagget med: ,
Del denne artikel