Kolding-biograf får sin egen halloween-drik

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 11 oktober 2021
Opdateret 11/10/21 15:56

Nordisk Film i Kolding er et af de særligt udvalgte steder, hvor man kan smage de særlige halloween-varianter, mens man nyder gyset i mørket.

Halloween har taget os syddanskere med storm. Det begyndte med lidt græskar-skæring for omkring 25 år siden den 31. oktober, men i dag kan man se lysende græskar med spidse tænder og som uhyggelige spøgelser i alle byer i hele oktober.

Halloween har vokset sig så stor, at fejringen kun overgås af jul og påske – og i år kan du forberede dig på, at se endnu flere hjem, der er pyntet op til halloween-fejring.

Ifølge en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for Coca-Cola Danmarks læskedrikmærke Fanta, har flere danskere tænkt sig at fejre halloween end sidste år. 33 procent af syddanskerne forventer at fejre halloween i år, mens ’kun’ 27 procent fejrede halloween sidste år.

Særlig halloween-fejring i biografen

Halloween er lig med gyserfilm, hvis man virkelig vil skræmmes fra vid og sans! Derfor byder Nordisk Film i Kolding på en række gyserfilm – klassiske som nye – som vil efterlade de fleste med helt nedslidte nerver.

For at få skruet den uhyggelige stemning helt i top, præsenterer biografen tre helt særlige halloween-Fanta fra Coca-Cola med pirrende smage: Crazy Orange, Spooky Strawberry og Freaky Grape.

Nordisk Film i Kolding er blandt de meget få steder i Danmark, hvor man kan smage halloween-varianterne. Her kan man bestille de særlige sodavand i Coca-Cola Freestyle-maskinen, som byder på hele 117 forskellige smagsvarianter – og nu også smagen af halloween.

-Når du går i biografen hos os, så forsøger vi altid at give dig en oplevelse, du kan huske, når du går herfra. Vores Coca-Cola Freestyle sodavandsmaskine giver dig en masse muligheder for selv at mixe de smagsvarianter, du ønsker, så den passer perfekt til dagens film. I øjeblikket har vi en helt særlig halloween-drik, som passer til uhyggen i biografsalen. Vi er helt vilde med konceptet, og vi er glade for at kunne tilbyde vores gæster på en endnu større biografoplevelse, fortæller driftsleder Mads Døssing fra Nordisk Film i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel