Kolding Netavis

Knæk Cancer uge: Lis Ravn Ebbesen “tænder et lys”

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Her er det fra sidste års arrangement. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Traditionen tro er det i denne uge “Knæk Cancer uge”.

Tidligere byrådsmedlem, Lis Ravn Ebbesen, har travlt som valgkoordinator for SF i Kolding. Men i forbindelse med Knæk Cancer ugen tager hun på lørdag til Koldinghus og tænder et lys ved “Tænd-et-lys-ceremonien” på Koldinghus.

-Forskning er vigtig – og var vigtig for, at min mand, Richardt, fik fem år mere, fortæller Lis Ravn Ebbesen i en pressemeddelelse.

Tænd-et-lys-ceremonien kan opleves i Ruinsalen på Koldinghus klokken 20.30 og varer cirka 20 minutter. Og fra klokken 17-20 kan man købe en lyspose, som man kan dekorere eller skrive en hilsen på. Alle lysposer stilles op i Ruinsalen i Knæk Cancer-logoets blomsterformation. Lysposer kan bestilles på https://knaek.cancer.dk/da/lysposer – Husk at skrive “Kolding”.

Til selve lysceremonien vil Lis Ravn Ebbesen først holde tale, efterfulgt af daglig leder for Koldinghus, Edel Clausen. Det lokale herreensemble Mandhatten vil underholde og synge for ved fællessangen ”Du som tændt millioner af stjerner” og der vil blive afholdt et minuts stilhed.

Tænd et Lys er en smuk og meget stemningsfuld lysceremoni til støtte for dem, der er ramt af kræft og til minde om dem, vi savner.

-Lyset symboliserer et håb om, at kræft en dag kan bekæmpes og viser samtidig at dem, vi har mistet ikke er glemt, siger Lis Ravn Ebbesen, som talsmand for Stafet for Livet i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel