Kolding Netavis

Klar til X Factor 2020

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Tilmeldingerne til 'X Factor' 2020 er i fuld gang, og det er stadig muligt at tilmelde sig den kommende sæson. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.

Allerede om to dage går precasting i gang. Det er stadig muligt at tilmelde sig.

Knap har stjernestøvet lagt sig efter en forrygende første sæson af ’X Factor’ på TV 2, før endnu en sæson af det populære underholdningsformat sætter fra land. Et format, som i den grad stadig trækker seere og brugere til sig.

I seneste sæson blev ’X Factor’ set af op mod 1,2 million danskere i gennemsnit pr. program, og sæsonen blev det stærkeste ‘X Factor’ blandt de unge siden 2010.

– Vi er meget taknemmelige for, at seerne tog så godt imod ‘X Factor’ på TV 2, og ikke mindst at det lykkedes os at få de yngre seere med ombord. Vi foretog nogle ændringer, som var vigtige for os, og som blandt andet betød et nyt dommerpanel, hvor Thomas Blachman fik selskab af Oh Land og Ankerstjerne, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør, TV 2, i en pressemeddelelse.

– De har alle ekspertisen, engagementet og kampgejsten, og det slog både gnister og bragte smil og latter med sig. Jeg synes, det var en flot første sæson for dem alle tre. To af dem går i den kommende sæson til dommerbordet med en forventning om revanche, for heldigvis har de alle tre sagt ja til endnu en sæson ’X Factor’ på TV 2. Selvfølgelig i selskab med den altid skarpe Sofie Linde som vært, siger Dorte Borregaard.

Casting i fuld gang

Tilmeldingerne til ‘X Factor’ 2020 er i fuld gang, og det er stadig muligt at tilmelde sig den kommende sæson. Precasting foregår i København og Aarhus med start på lørdag:

– Allerede om to dage står vi klar til at tage imod de første talenter i København, så hvis man vågner op lørdag morgen og får lyst til at melde sig til ‘X Factor’, så møder man bare op. Der er allerede mange, der har tilmeldt sig, hvilket vi naturligvis er meget glade for på TV 2, og vi glæder os til at tage imod nye, spændende talenter fra på lørdag, siger Dorte Borregaard.

Se her, hvordan du melder dig til X Factor…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *