Kolding Netavis

Kirke fortæller om helbredelse af krop og sjæl

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Michael Bobjerg fortæller om sine oplevelser med at få Guds hjælp til at slippe af med fysisk sygdom og psykiske udfordringer. Pressefoto.

Kirkeibyen og Kraftværket inviterer til foredraget “Frihed til krop og sjæl”.

Her fortæller Michael Bobjerg om sine oplevelser med at få Guds hjælp til at slippe af med fysisk sygdom og psykiske udfordringer.

I den igangværende valgkamp er sundhed ifølge en Megafon-undersøgelse for TV2 nævnt som det vigtigste emne for danskerne. Mange mennesker kæmper med sygdom og oplever et sundhedsvæsen, som ikke altid kan følge med.

-Når man er syg i længere tid påvirker det ikke kun den syge, men den psykiske stemningen i familien kan blive påvirket i månedsvis, siger Michael Bobjerg i en pressemeddelelse.

Han har selv har oplevet en længere sygemelding med rygproblemer.

-Det kan som pårørende føre til bekymring og stress, ikke kun over sygdommen men også på grund af usikkerhed om evnen til at arbejde og familiens økonomi, tilføjer han.

Ved et foredrag i Samværket i Seest tirsdag den 11. oktober kl. 19 fortæller Michael Bobjerg om, hvordan han har oplevet at blive helbredt for voldsomme rygproblemer og psykiske udfordringer gennem bøn til Gud.

-Det er virkelig svært at forklare, hvordan det skete, men efter at mine venner bad for mig, så forsvandt al smerten i min ryg. Jeg kan kun beskrive det som et mirakel, siger Michael Bobjerg, der er siden september er ny leder af Kraftværket.

Aftenen, hvor der er gratis entre, slutter med, at Michael Bobjerg sammen med et team fra Kirkeibyen tilbyder at bede om helbredelse for alle, der ønsker det. Derudover kan man tilmelde sig et gratis konsultationsforløb hos Kraftværket, hvor man får klassisk kristen sjælesorg og kan opleve ny frihed til krop og sjæl gennem samtale, bøn og Guds kraft.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel