Kim Larsen-gudstjeneste blev et tilløbsstykke

Fredag 01. Marts 2019 06:22 1071
Sognepræst Jens Henrik Kristiansens idé om at holde en Kim Larsen-gudstjeneste i Vamdrup Kirk gav pote. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Sognepræst Jens Henrik Kristiansens idé om at holde en Kim Larsen-gudstjeneste i Vamdrup Kirk gav pote. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Kirken var fyldt til bristepunktet ved Kim Larsen-gudstjenesten.

Sognepræst Jens Henrik Kristiansens idé om at holde en Kim Larsen-gudstjeneste i Vamdrup Kirk gav pote. Arrangementet blev onsdag aften et sand tilløbsstykke. Og næsten mere til. Det vurderes, at der var omkring 700 - 800 mennesker i kirken.

Alle kirkens 450 siddepladser var besat, og i rækkerne blev der presset flere ind, end der egenligt var beregnet plads til, skriver netavisen Sebro Press.

Det fortælles, at folk også sad oppe ved alteret, oppe ved orglet og bag orglet. Også midtergangen var fyldt tæt op. Og det sammen med våbenhuset. Der var mennesker overalt. Flere måtte endda opgive at komme ind i kirken overhovedet, og valgte derfor at gå hjem igen.

Stemningen var der heller ikke noget i vejen med. Folk sang godt med på sangene og lyttede til solonumre af kirkes Gospelkor.

Sangene blev introduceret og kommenteret af sognepræsten selv, som holder meget af Kim Larsens sange og tekster, der jo handler om livets udfordringer, som kommr tydeligt til udtryk eksempelvis i teksten til "Om lidt blir' her stille".

Tags