Connect with us

Håndbold

KIF Kolding tabte til Skjern Håndbold

Offentliggjort for

den

KIF Kolding tabte hjemme i Sydbank Arena 30-34 til Skjern Håndbold. Foto: BlumePress.
KIF Kolding tabte hjemme i Sydbank Arena 30-34 til Skjern Håndbold. Foto: BlumePress.

KIF Kolding var aldrig i nærheden af en sejr. Det blev et nederlag mod Skjern på 30-34.

Lørdag eftermiddag var KIF Kolding i kamp i Sydbank Arena, hvor Skjern Håndbold var på besøg. Kampen blev dog aldrig, som hjemmeholdet havde håbet på.

KIF Kolding var aldrig i nærheden af en sejr og tabte 30-34 til Skjern Håndbold.

Jesper Meinby blev kåret som KIF Koldings “man of the match”.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Håndbold

KIF Kolding fulgte med i 1. halvleg: Men så strammede BSH til…

Offentliggjort for

den

Forfatter:

KIF Kolding tabte 27-32 til BSH. Foto: BlumePress.

KIF Kolding spillede lige op med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i 1. halvleg, men så blev niveauet sat op fra BSH’s side. Kolding tabte 27-32 i Sydbank Arena.

KIF Kolding havde lørdag eftermiddag besøg af Bjerringbro-Silkeborg Håndbold (BSH) i Sydbank Arena i herrernes håndboldliga.

KIF Kolding holdt trit med BSH i 1. halvleg – blandt andet på grund af syv mod seks-spillet.

Men i anden halvleg skruede BSH for niveauet. I følge TV2 Sporten blev defensiven sat ordentligt op, og så kunne hjemmeholdet glemme alt om at skabe overraskelsen.

KIF Kolding taber kampen med 27-32.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Håndbold

KIF Kolding får ny hovedsponsor

Offentliggjort for

den

Forfatter:

KIF Kolding har fået Sønderjysk Forsikring som ny hovedsponsor. Foto: KIF Kolding.

Ligaklubben i Kolding har fået ny hovedsponsor.

KIF Kolding har fået ny hovedsponsor. Det er Sønderjysk Forsikring, der bliver hovedsponsor i de kommende to sæsoner.

Det betegnes som en stor dag for KIF Kolding, fortæller direktør Christian Hjermind:

-Vi glæder os til samarbejdet. Dialogen med Sønderjysk Forsikring har fra start af været positiv og konstruktiv, så jeg er sikker på, at vi kommer til at spille hinanden gode. Vi deler en række grundlæggende værdier med Sønderjysk Forsikring, som betyder meget for begge parter. Vi ønsker begge at være noget for byen igennem gode oplevelser og fællesskaber, både på elite- og breddeniveau, siger Christian Hjermind og fortsætter:

-Sønderjysk Forsikring er yderligere kommet med en række spændende initiativer, der vil styrke klubben og gøre håndboldoplevelsen i Sydbank Arena endnu bedre for alle i byen. Det er lige den måde, vi ønsker at samarbejde på, så det hilser vi meget velkommen.

Samarbejdet betyder også, at KIF Kolding får en stærk medspiller til at aktivere netværket og samspillet med fans, sponsorer og ungdomshold i moderklubben. Et samarbejde, der både skal komme KIF Kolding og Sønderjysk Forsikring til gode.

Salgsdirektør i Sønderjysk Forsikring, Claus Dam, fortæller her om baggrunden for, at man har valgt at være hovedsponsor for KIF Kolding:

-Vi oplever, at vi har mange fælles værdier, og dermed kan samarbejdet blive en styrke for begge partner. KIF Kolding er et fællesskab, hvor sammenhold og gejst har stor betydning, hvor ambitionerne er store, og fokus ligger i at udvikle sig og blive bedre – ligesom det er hos Sønderjysk Forsikring. Som et kundeejet forsikringsselskab har vi også et stort fokus på fællesskabet og derigennem skabe tryghed ved, at vi finder løsninger sammen og hjælper hinanden, siger Claus Dam og fortsætter:

-Sønderjysk Forsikring tilbyder forsikringer til hele landet, med Syddanmark som kerneområde, hvorfor vi også gerne kæmper for Kolding og det sammenhold, vi oplever her. Endelig tror vi på, at sponsoratet kan være med til at øge kendskabet til Sønderjysk Forsikring, og dermed åbne op for nye kunder og samarbejdspartnere. Vi glæder os til at dele oplevelser bygget op af den gode stemning i hallen med kunder- og samarbejdspartnere.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Håndbold

Ungdomslandsholdsspiller forlader KIF Kolding

Offentliggjort for

den

Forfatter:

-Nicolai Jørgensen har løst de opgaver han er blevet stillet med stor dedikation og iver, fortæller cheftræner Andreas Toudahl. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Her til sommer skifter han til Team Sydhavnsøerne.

Nicolai Jørgensen, KIF Koldings ungdomslandsholdsspiller, forlader klubben i Kolding til fordel for Team Sydhavsøerne, oplyser KIF Kolding.

-Det er med blandede følelser, at forlade Kolding og Sydbank Arena, idet jeg har haft et fedt og lærerigt år. Jeg har været utrolig glad for min tid i KIF Kolding, men med tanke på min videre udvikling, har jeg valgt at skifte ligaen ud med 1. division, for at få en større rolle og mere ansvar. Jeg er ekstremt taknemmelig for alle menneskerne i og omkring klubben og ønsker dem alle held og lykke med den nye sæson, fortæller Nicolai Jørgensen i en pressemeddelelse.

Cheftræner Andreas Toudahl siger:

-Nicolaj kom til os i opstarten af denne sæson og har dag for dag vokset med opgaven. Han har løst de opgaver han er blevet stillet med stor dedikation og iver. Nicolajs talent er uomtvistligt, og han har haft et stort ønske om mere spilletid, så jeg er glad for at kunne sende ham videre med de bedste anbefalinger og forhåbentligt med et “på gensyn”.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Håndbold

KIF Kolding siger farvel til venstrehåndsskytte

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Venstrehåndsskytten Kristoffer Vestergaard skifter fra KIF Kolding til TM Tønder. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Til sommer skifter venstrehåndsskytten til TM Tønder.

KIF Koldings unge venstrehåndet skytte, Kristoffer Vestergaard skifter til TM Tønder til sommer.

Om stoppet udtaler Kristoffer:

-Det har været et spændende år i KIF Kolding for mig. Jeg har lært en masse i løbet af sæsonen i ligaen ligesom har jeg mødt masser af søde mennesker både på og uden for banen i KIF. Derudover har det har været en særlig oplevelse at være med i slutspillet. Jeg føler mig godt klædt på til at tage de næste skridt i min håndboldkarriere. Jeg vil dog gerne have bedre muligheder for at udvikle på mine spidskompetencer de kommende par år, da jeg stadig er meget ung, siger han i en pressemeddelelse.

-Kristoffer kom til os inden denne sæson og har på trods af en kort opstart, virkelig sat sit præg på sin første tid i ligaen. Da andre har præsteret godt på hans favoritposition, har spilletiden i perioder været mindre end ønsket. Vi har derfor imødekommet Kristoffers ønske om at prøve sig af i en anden klub. Vi ønsker Kristoffer alt det bedste og held og lykke i det nye, fortæller cheftræner hos KIF Kolding, Andreas Toudahl.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Håndbold

KIF Kolding gik ned efter flot første halvleg

Offentliggjort for

den

Forfatter:

KIF Kolding tabte torsdag aften 23-27 til Bjerringbro-Silkeborg. Foto: BlumePress.

De flotte takter i første halvleg holdt ikke ved i anden halvleg. KIF tabte 23-27.

KIF Kolding tog torsdag aften mod Bjerringbro-Silkeborg i slutspilskampen. Det skete i Sydbank Arena.

Og KIF Kolding kom godt med i kampen efter en lidt startvanskeligheder. KIF’erne hævede niveauet i forsvarsspillet i det sidste kvarter af første halvleg.

Samtidig var der godt med drev over angrebsspillet, og efter godt 18 minutters spil kunne en velspillende Thomas Boilesen på et gennembrud bringe KIF foran for første gang ved stillingen 9-8.

KIF-forsvaret havde godt styr på gæsternes langskytter og i KIF-målet leverede Tim Winkler en solid indsats med vigtige redninger, skriver KIF Kolding på deres hjemmeside.

KIF Kolding gik til pause med en 14-12-føring.

Skidt start på anden halvleg

Lige så godt KIF’erne spillede i kampens første 30 minutter – lige så skidt blev starten på anden halvleg. Her brændte KIF’erne en lille håndfuld åbne chancer på en velspillende Kasper Larsen i BSH-målet. Og da KIF’erne spillede syv mod seks kostede det en håndfuld scoringer i tomt KIF-mål i den anden ende.

Fra pauseføringen på to mål var KIF’erne efter små ti minutters spil i anden halvleg bagud med tre mål – 16-19.

Anden halvleg blev en rodet omgang og KIF Kolding tabte kampen 23-27.

KIF Kolding er efter nederlaget ret langt fra en semifinaleplads. KIF’erne skal selv vinde sine to sidste slutspilskampe mod GOG og Sønderjyske, mens BSH skal tabe sine to sidste kampe mod Sønderjyske og GOG.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reklame

Tags

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Populære artikler