Kolding Netavis

KIF Kolding leverer fantastisk comeback

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Ligaholdet fik på udebane vendt kampen på hovedet i anden halvleg og vandt kampen 27-33.

KIF Kolding imponerede torsdag aften med en sejr på 27-33 over Ribe-Esbjerg HH.

Efter en skidt første halvleg formåede KIF-spillerne, at vende kampen på hovedet og slutte af med en solid sejr, oplyser KIF Kolding på deres hjemmeside.

Nytilkomne Josip Cavar brillerede med en høj redningsprocent i målet, mens playmaker Kristian Stoklund og fløjspillerne Lars Skaarup og Viktor Nevers leverede imponerende præstationer. Forsvaret var afgørende for sejren, hvor KIF formåede at vinde de sidste tyve minutter af kampen med hele 11 mål.

Det blev til en festlig aften for KIF-fansene i Esbjerg, som nu ser frem til næste hjemmekamp mod TMS Ringsted. Kampen spilles på torsdag i Sydbank Arena klokken 19.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.