Kolding Netavis

KIF Kolding gik ned efter flot første halvleg

KIF Kolding tabte torsdag aften 23-27 til Bjerringbro-Silkeborg. Foto: BlumePress.

De flotte takter i første halvleg holdt ikke ved i anden halvleg. KIF tabte 23-27.

KIF Kolding tog torsdag aften mod Bjerringbro-Silkeborg i slutspilskampen. Det skete i Sydbank Arena.

Og KIF Kolding kom godt med i kampen efter en lidt startvanskeligheder. KIF’erne hævede niveauet i forsvarsspillet i det sidste kvarter af første halvleg.

Samtidig var der godt med drev over angrebsspillet, og efter godt 18 minutters spil kunne en velspillende Thomas Boilesen på et gennembrud bringe KIF foran for første gang ved stillingen 9-8.

KIF-forsvaret havde godt styr på gæsternes langskytter og i KIF-målet leverede Tim Winkler en solid indsats med vigtige redninger, skriver KIF Kolding på deres hjemmeside.

KIF Kolding gik til pause med en 14-12-føring.

Skidt start på anden halvleg

Lige så godt KIF’erne spillede i kampens første 30 minutter – lige så skidt blev starten på anden halvleg. Her brændte KIF’erne en lille håndfuld åbne chancer på en velspillende Kasper Larsen i BSH-målet. Og da KIF’erne spillede syv mod seks kostede det en håndfuld scoringer i tomt KIF-mål i den anden ende.

Fra pauseføringen på to mål var KIF’erne efter små ti minutters spil i anden halvleg bagud med tre mål – 16-19.

Anden halvleg blev en rodet omgang og KIF Kolding tabte kampen 23-27.

KIF Kolding er efter nederlaget ret langt fra en semifinaleplads. KIF’erne skal selv vinde sine to sidste slutspilskampe mod GOG og Sønderjyske, mens BSH skal tabe sine to sidste kampe mod Sønderjyske og GOG.