KIF Kolding forlænger med målvogter

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 21 januar 2023
Opdateret 21/01/23 9:20
Rasmus Doessing foto KIF Kolding
KIF Kolding har forlænget med målvogter Rasmus Døssing frem til sommeren 2026. Foto: KIF Kolding.

KIF Kolding har forlænget med målvogter Rasmus Døssing frem til sommeren 2026.

Rasmus Døssing har været i KIF Håndbold siden han var 12 år. Han har været en del af ligaholdet fra 2018-2020. Efter næsten to sæsoner væk fra klubben returnerede han i sidste sæson, da KIF’s U23 hold stod og manglede en målmand.

Rasmus Døssing trådte til og fik en afgørende rolle i holdets oprykningskampe. Det gav ham lysten til håndbold tilbage, og han er i denne sæson tredje målmand på ligaholdet. Nu er tiden kommet, hvor han skal vise sit fulde potentiale, som en del af KIF Koldings målvogter duo med partneren Magnus Brandbyge.

-Det er en fornøjelse at Rasmus har valgt at træde ind på ligaholdet i samarbejde med Magnus Brandbyge. Rasmus har præsteret fremragende på 2. Div. holdet ligesom præstationerne i ligatræningen og enkelte kampe har overbevist os om det høje potentiale, lyder det enstemmigt fra cheftræner Kristian Kristensen og assistenttræner Anders Eggert.

-Jeg er selvfølgelig utrolig stolt og beæret over at få chancen. Især at chancen byder sig her i Kolding, er naturligvis med til at gøre det helt specielt. Jeg synes det er fedt, at klubben viser mig den tillid, at få lov at være en del af ligaholdet. Jeg ser særligt frem til at blive en fast del af truppen og de kampe det bringer med sig, fortæller Rasmus Døssing i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel