Kendt YouTuber gæster Bramdrupdam

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Morten Münster, Mika og Tobias lægger vejen forbi idrætshallerne i Bramdrupdam. Pressefoto.

Det er lykkedes Forum Kolding Bramdrupdam, at få et kæmpe juleshow i hus den 29. december i år. Der kommer et fantastisk besøg af de mange figurer fra Børnenes Trafikskole, samt en af de helt store YouTubere i Danmark.

Arrangementet, som er for hele familien, får naturligvis også besøg af selveste Julemanden, idet arrangementet jo foregår mellem jul og nytår. Samtidig med at alle de kendte figurer, såsom Bamse Betjent, Frk. Flora og Benny Brandmand, lægger den landskendte YouTuber, Morten Münster, og Mika og Tobias – ”Ikke mere mælk”-drengene også vejen forbi idrætshallerne.

Morten Münster har henved 500.000 følgere på YouTube, og er dermed den mest populære dansker på mediet.

Vennerne fra Bumleby vil lave det bedste julesjov længe set i Kolding-området, og der venter hele familien en rigtig spændende dag i Forum Kolding Bramdrupdam.

Ud over selve juleshowet, vil der også være mulighed for et ”Meet `n Greet” med Morten Münster, Mika og Tobias samt alle vennerne fra Bumleby.

For at deltage ved arrangementet den 29. december kræver det, man har købt billet via Ticketmaster forud. Der vil være to arrangementer på dagen – nemlig klokken 11 og 15.

Otto Skak, direktør i Forum Kolding Bramdrupdam fortæller, at det er med stolthed, at det har været muligt at tiltrække denne store begivenhed til Bramdrupdam, og der arbejdes også på, at få yderligere lignende arrangementer til – og ikke mindst er vi glade for, der er noget for hele familien, siger Otto Skak.

20221121 132833 1
Pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel