Kolding Netavis

Karate-Mille snart på vej til U21 EM

Kolding Netavis
Kolding Netavis

Den lokale og dygtige landsholdkæmper Mille Fabricius er med til U21 EM, når Europas bedste karatekæmpere samles i Budapest til februar.

Mille Fabricius største konkurrent trak sig fra sin plads til U21 EM, så det blev muligt for Mille at være deltager til EM.

– Når der pludselig viser sig en mulighed som et EM, så er det med at komme i træningstøjet i en fart. Derfor er jeg også på udkig efter sponsorer. Jeg opnåede en tilfredsstillende placering blandt verdens bedste kæmpere til VM i Santiago i efteråret 2019. Jeg har fået en vigtig erfaring, som jeg kan trække på til EM. Jeg træner hårdt og vil gøre mit bedste for at opnå en god placering, fortæller Mille Fabricius i en pressemeddelelse.

Mille Fabricius er fast deltager på landsholdet, hvor hun stiller op i Kata, der er serier af stiløvelser. Hun kvalificerede sig til U21 VM i efteråret og var derfor ikke i første omgang med i udtagelsen til årets U21 EM.

Ud over sin træning er Mille også træner for de øvede karatebørn i Asia Sport Center, hvor hun dygtigt fører sin kunnen videre til et yngre hold elever, der får god gavn af Milles stævneerfaring. Endelig er Mille i gang med sidste år af sin HHX på IBC i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *