Kolding Netavis

Jesper Lundgaard fortolker Frank Sinatra

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Jesper Lundgaard. Foto: Anja Ekstrøm.

Du kan opleve fortællingen om Frank Sinatra – fortolket af Jesper Lundgaard.

Kolding Teaterforening kan præsentere historien om en legende, nemlig selveste Frank Sinatra. Det sker, når Jesper Lundgaard mandag den 6. marts fortæller om Frank Sinatra og synger hans sange på Comwell Kolding Teater.

Det er en top-musikalsk, spændende, sjov og følelsesladet fortælling om The Voice, Old Blue Eyes, The Boss…. Mr. Frank Sinatra. Det er en mand, der om nogen igennem sang og showmannship har påvirket et utal af generationer.

Fortællingen tager afsæt i en kold vintermorgen i 1915 i Hoboken, New Jersey hvor Sinatra kommer til verden. Der fortælles om hans musikalske start, hans mange ægteskaber, kærligheden til Las Vegas, The Ratpack, hans magiske stemme og talent, første sang på månen og meget mere……

Jesper Lundgaard fortolker og fremfører et væld af Sinatras sange; de store hits vi elsker og sange fra starten af Sinatras karriere. Det gøres stemningsfyldt, med smuk stemme, god energi, nærvær og glæde.

Pojken Flensborg står for den intime og smukke musikalske ledsagelse på scenen. Det er en historie, der sætter sit aftryk og efterlader publikum i en stemning, hvor en crooner forlod dem…. And did it My Way.

Forestillingen “Sinatra” starter kl. 19.30 og billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel