Jesper Grønkjær stopper hos Viaplay

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Jesper Grønkjær stopper hos Viaplay. Foto: Viaplay/Anthon Unger.

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende Viaplay-ekspert, Jesper Grønkjær, stopper hos Viaplay.

-Jeg kan mærke, at jeg har brug for at holde en pause, hvor jeg for første gang i mit voksenliv ikke har nogen forpligtelser overfor en arbejdsgiver, og derfor stopper jeg nu i jobbet hos Viaplay. Hvad fremtiden byder på, ved jeg ikke endnu, men det er det, jeg skal bruge den næste tid på at finde ud af, fortæller Jesper Grønkjær i en pressemeddelelse.

Jesper Grønkjær gik i 2011 direkte fra grønsværen og karrieren som aktiv spiller til Viaplay, hvor han har optrådt som ekspert på Superligaen og de internationale kampe. I over 11 år har han udfyldt rollen til perfektion.

-Jesper er en drøm af en kollega. Han er vellidt af alle, og elsket af seerne. Vi har kun godt at sige om Jesper, og har fuld forståelse for, at han har brug for en pause her midt i livet. Vi ønsker Jesper alt det bedste – uanset om det bliver til en fremtid, der ikke har noget med Viaplay at gøre, eller om vi ser ham igen en dag, siger Viaplays sportschef, Benjamin Munk.

Jesper Grønkjær har ikke yderligere kommentarer til beslutningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel