Kolding Netavis

Inspiration til aktiviteter i påskeferien

Betalt indhold
Betalt indhold

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Påskeferien nærmer sig med hastige skridt.

Hvis du ikke er en af dem, der skal ud at rejse, kan du planlægge nogle hyggelige aktiviteter derhjemme, og hvis du føler dig idéforladt, kan du læse med her og få inspiration til, hvad du blandt andet kan bruge din ferie på.

Prøv noget nyt

Måske har du brug for, at der skal ske noget nyt og spændende. For når man endelig har fri fra hverdagens trummerum, har man en oplagt mulighed for at finde tid til at afprøve nye ting.

Dette kunne for eksempel være betting, som du kan komme i gang med ved at finde en bet365 henvisningskode. Betting er en sjov aktivitet, hvor du skal holde øjne og øre åbne, så du ikke kommer bagud i forhold til dine konkurrenter, som er andre spillere.

Når andre spillere placerer et væddemål, begynder oddset at blive reduceret. Derfor er det først til mølle, og ferien er derfor oplagt at bruge på betting.

Lav påskehygge med børnene

Måske har du børn, og i så fald vil de med garanti underholdes. Påsken er en oplagt højtid til at give sig i kast med saks, papir og lim. I kan lave påskepynt såsom at klippe små påskekyllinger af karton eller klippe gækkebreve, som I kan sende til den nærmeste familie.

En anden sjov påskeaktivitet med børnene er at trille æg. Det kræver, at du koger nogle æg og finder nogle tuscher frem. Derefter skal æggene først males i fine farver og motiver, hvorefter I kan tage på skovtur og trille dem ned af bakker. Hvis du vil hygge lidt ekstra om børnene, kan du også bage en kage og tage en termokande med varm kakao med på turen.

En anden hyggelig aktivitet er selvfølgelig æggejagt, hvor børnene skal finde de æg, som “påskeharen” har gemt rundt i haven. Dette bliver man aldrig for gammel til, og du kan derfor med fordel købe chokoladeæg og andet påskeslik og gemme det i haven.

Arranger en filmaften

En af de mest afslappende aktiviteter for mange mennesker er at slænge sig på sofaen og se en film, men det gør du måske også til hverdag. Nu hvor det er ferie, kan du med fordel arrangere en filmaften og invitere dine venner eller familie på en aften fyldt med popcorn, chips, sodavand og slik.

Du kan skabe en hyggelig atmosfære ved at lægge madrasser, dyner, tæpper og puder foran fjernsynet, så der er masser af plads til at flyde ud, og så mangler du kun at finde en god film, som ingen har set før.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel