Kolding Netavis

Indlagte børn på tur i veteranbiler

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Børnenes køredag løber af stablen den 28. august. Pressefoto.

Børnenes køredag løber af stablen den 28. august.

Der venter indlagte børn på børneafdelingen på Kolding Sygehus lidt af en oplevelse, når “Børnenes køredag” afvikles efter to års corona-pause.

Initiativtageren Erik Allerslev har samlet 22 flotte veteranbiler, som kører i en karavane med børnene.

-Vi håber på at folk vil stå med flag langs hele ruten og vinke til os når vi kører forbi, Det giver altid et sus i maven, specielt for de mange børn der er med på køreturen når de ser alle de folk der vinker til dem, fortæller Erik Allerslev.

Boernenes koeredag 02 pressefoto
Pressefoto.

Igen i år går turen fra Kolding Sygehus og ud til Skamlingsbanken, og videre forbi Kolding Havn og ud til Hotel Kolding Fjord hvor Peter Madsen igen er vært ved et kagebord.

Køreturen starter klokken 13 fra Kolding Sygehus. Her køres der ned forbi Slotssøen og videre ud til Skamlingvejen Og man forventer at være ved Agtrup klokken 13.20. Her fortsættes på de små veje ned til Binderup strand, hvor man forventer at være klokken 13.40. Så fortsætter turen til Skamlingsbanken, hvor der er ankomst klokken 14.

Klokken 14.45 går turen tilbage til Kolding og videre via Fjordvej i Strandhuse ud til Hotel Koldingfjord. Ankomst ventes at være klokken 15.25. Efter en lille forfriskning går turen tilbage til Kolding Sygehus, hvor turen afsluttes.

Det er stadigvæk muligt for børn og deres familier at tilmelde sig turen. Det skal foregå igennem børneafdelingen på Kolding Sygehus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel