Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kolding Storcenter inviterer hele familien til rendyrket julehygge. Kom og oplev det magiske juleland og tænd træet med et kys til en af dine kære. PR-foto. Kolding Storcenter inviterer hele familien til rendyrket julehygge. Kom og oplev det magiske juleland og tænd træet med et kys til en af dine kære. PR-foto.

I Kolding Storcenter er julen hjerternes fest

Skrevet af  29-11-2019- 05:17:45

Juletiden er over os, og traditionen tro slår Kolding Storcenter dørene op til et juletorv med et magisk twist, som gør oplevelsen spændende for hele familien.

I december måned kan du både møde julemanden, opleve et 4D-dukketeater med Prop og Berta, tænde kyssetræet og aktivere det fortryllende snevejr i julelandet, alt imens julegaverne ordnes og julefreden sænker sig.

Julen er hjerternes fest. Det mærker man i Kolding Storcenter, som i år har pyntet op til en højtid fuld af kærlighed. Der er masser af rendyrket julehygge i vente, når Kolding Storcenter igen i år byder indenfor til et juleprogram spækket med aktiviteter for hele familien. Programmet skydes i gang, når selveste julemanden lander i centeret lørdag den 30. november.

- Centeret er altid velbesøgt i juletiden, og vi er glade for, at vi også i år kan hjælpe vores kunder i julestemning, alt imens ét af julens helt store gøremål ordnes; julegaveindkøbene, siger Gitte Lindbo, centerchef i Kolding Storcenter, i en pressemeddelelse.

Julegaveindkøbene bliver ekstra spændende med årets julekampagne, der giver dig mulighed for at give en ekstra gave til en, du holder af. Når du handler i butikkerne i Kolding Storcenter, får du et gratis til-og-fra kort med mulighed for en gevinst på op til 1.000 kroner. De mange heldige vindere findes i januar.

Traditionel julestemning med et magisk og moderne twist

På Store Torv finder du det eventyrlige juleland, som ved første øjekast ligner en traditionel juleudstilling, som vi kender den med røde julehjerter, et 12 meter højt juletræ, mini-julebyer og en julekarrusel til de mindste. Men lad dig ikke narre. Når først du går på opdagelse i julelandskabet, vil du hurtigt opdage de mange moderne tiltag, som inviterer de besøgende til at lege med.

Tænd hinandens hjerter og hjerterne på kyssetræet med et enkelt kys under det store juletræ. Skab liv i minibyerne og pynt skærmene i skoven med dit personlige billede, når du bruger hashtagget #koldingstorcenter. Eller få opfyldt ønsket om en hvid jul og se sneen dale ved at sende en SMS med teksten SNE til 1272 og vær med til at sprede lidt ekstra julestemning.

Et juleprogram spækket med aktiviteter for hele familien

Julen skydes for alvor i gang, når selveste julemanden lander sin kane i Kolding Storcenter lørdag den 30. november kl. 14 ved indgang G, og alle barnlige sjæle er inviteret med til fest. Julemanden får følgeskab af de prisbelønnede gardere fra Vejen Garden, som vil spille julen ind med søde og velkendte juletoner.

Herefter kan du møde julemanden hver dag frem til jul, hvor han tager imod juleønsker og fortæller gode julehistorier. Som det eneste sted i landet kan børn og barnlige sjæle opleve Prop og Bertas jul, et spektakulært 4D-juledukketeater, som helt sikkert vil bringe julestemningen frem.

På Luciadag har du også muligheden for at være en del af Danmarks måske største Luciaoptog. Hop i dit fineste hvide tøj og bliv en del af det smukke Luciaoptog. Mød op på Store Torv fredag den 13. december kl. 17. Er du blandt de første 700, kvitteres der med en biografbillet.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Januar 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31