Kolding Netavis

I Christiansfeld findes “Årets elevplads”

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Til højre med pokalen for Årets Elevplads 2022 er det Dorota Dokurno, i midten hendes chef, Logistics Manager Erik Klose fra Aller Aqua med diplomet og t.v. Nina Vieland Christensen, HK Privat Sydjylland. Pressefoto.

HK-eleven indstillede Christiansfeld-virksomheden til prisen.

Aller Aqua mellem Christiansfeld og Aller har vundet HK Privat Sydjyllands pris som Årets Elevplads 2022 indenfor området Logistik. Virksomheden er indstillet af HK-elev Dorota Dokurno, som har følt sig godt behandlet i sine halvandet år som elev.

-Helt fra begyndelsen fik jeg lov til at blive en del af de forskellige opgaver, hvor jeg har lært både teori og praktik i en nem og hurtig læringsproces. Fra den første dag, jeg mødte op hos Aller Aqua, har tiden været både hyggeligt og frugtbar. I den fantastiske atmosfære, fuld af godt humør og masse af god energi, løser jeg mange spændende opgaver, og det er lige præcise det som overbeviser mig om, at jeg virkeligt godt kan lide logistik og gerne vil forsætte i den retning, siger hun blandt andet i sin indstilling til prisen.

Som elev har Dorota fået indblik i hele virksomhedens netværk og har besøgt både samarbejdspartnere og kunder i ind- og udland. Det har givet hende en god forståelse for sammenhængen, og alle hjælper med at give hende en solid uddannelse.

-Her er den gode energi gratis, siger hun.

Prisen Årets Elevplads gives af HK Privat Sydjylland til modtagere indenfor forskellige fagområder. Fælles for virksomhederne gælder, at de udvikler deres elever og skaber et positivt arbejdsmiljø med fokus på læring. Eleverne indstiller selv deres arbejdsplads, og en dommerkomité vælger vinderne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel