Hvem er skolens største Bezzerwizzer?

Tirsdag 11. Februar 2020 19:33 574
Fem skoler i Kolding deltager i "Bezzerwizzer". Pressefoto. Fem skoler i Kolding deltager i "Bezzerwizzer". Pressefoto.

I uge 9 og 10 afholder ungdomsuddannelser landet over Bezzerwizzer-turneringer, hvor skolens skarpeste hoveder skal findes.

For tredje år i træk afholder den danske spiludvikler Bezzerwizzer Nordic i samarbejde med Politiken Bezzerwizzer-turneringer på ungdomsuddannelser landet over.

Siden 2018 har turneringerne været afholdt, og 2020 er selvfølgelig ingen undtagelse. Tilmeldingerne har været støt opadgående, og fra cirka 70 deltagende skoler i 2018 er der knap 120 tilmeldte skoler i Danmark i år.

Når der dystes på skolerne, handler det ikke blot om læring og paratviden, men i lige så høj grad om tilstedeværelse, venskab og fordybelse. Præmissen for turneringens succes er meningsfuldt samvær – og netop dette lægges der stor vægt på fra Bezzerwizzers side:

- Hos Bezzerwizzer får vi ofte positive tilkendegivelser fra danskere, der har spillet et af vores spil og har hygget sig meget med det. Sådanne henvendelser gør os både stolte og glade, og denne glæde ved at samles om et spil vil vi gerne give videre til eleverne på de danske ungdomsuddannelser. Med Bezzerwizzer-turneringen får eleverne mulighed for at glemme mobiltelefonerne og lektierne for en stund og samle sig om en hyggelig og forhåbentlig meningsfuld eftermiddag, fortæller Bezzerwizzers redaktionschef, Camilla Lauridsen, som er ansvarlig for turneringerne.

En skandinavisk succes

Også de svenske og norske elever er glade for det populære danske quizspil, og derfor afholdes turneringerne igen i år i hele Skandinavien med det formål at skabe sjovt samvær og alternativ læring på de deltagende skoler.

Således vil ungdomsuddannelser i Danmark, Norge og Sverige i uge 9-10 endnu engang være fyldt med unge mennesker, der stimler sammen om spilbordene, deler viden, snakker, griner og ikke mindst råber ’Bezzerwizzer’.

I Kolding deltager følgende skoler: Hansenberg Tekniske Gymnasium, IBC International Business College - HHX Kolding, Kolding Gymnasium - HF-Kursus og IB School, Kolding HF og VUC og Munkensdam Gymnasium.

Tags