"Huset" har fået store skader efter brand

Søndag 29. December 2019 17:02 1662
Huset i Hejls har fået store skader efter søndagens brand. Foto: Elo Christoffersen. Huset i Hejls har fået store skader efter søndagens brand. Foto: Elo Christoffersen.

Det var et eller andet i de elektriske installationer, der startede branden i Hejls.

"Huset i Hejls" havde søndag formiddag en brand på loftet. Branden blev meldt ved 11.20-tiden:

- En sikring blev skiftet ved 10-tiden. Og en god times tid senere var der røgudvikling. Der er sket store skader på loft-etagen og vandskader i stueetagen, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Jensen, til Kolding Netavis.

Da Kolding Netavis var på stedet, røg det lidt fra et tagvindue på bagsiden af bygningen. I følge Trekantbrands indsatsleder var der ild på loftet.

Det var formentlig en fejl i de elektriske installationer, som startede branden. Men brandårsagen skal undersøges nærmere af politiets brandteknikere.

Både politi og Trekantbrand var på stedet, mens slukningsarbejdet foregik. Der blev desuden rekvireret en redningslift, da ilden skulle slukkes oppe fra taget.

Se billederne nedenunder...

OPDATERING

Familien, der bor i den ene ende af huset oplyser til jv.dk, at skaderne er begrænset til den del af boligen, hvor de bor. Det betyder, at "Huset i Hejls" stadig fungerer efter søndagens brand. Læs mere her...

Tags