Hospitalsklovnene bag nyt juleshow

Fredag 15. Juni 2018 14:42 1421
Tirsdag den 11. december præsenterer foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet på Kolding Teater juleshowet ”Sound Of Christmas” med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder med landets bedste showband. Pressefoto. Tirsdag den 11. december præsenterer foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet på Kolding Teater juleshowet ”Sound Of Christmas” med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder med landets bedste showband. Pressefoto.

Hospitalsklovnene præsenterer ”Sound Of Christmas” med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder med landets bedste juleshowband på scenen.

Der er lagt op til en julekoncert med masser af overraskelser, når foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet tirsdag den 11. december står bag det nye juleshow ”Sound Of Christmas” med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder og landets bedste showband på Kolding Teater.

Foreningen har gennem en årrække stået som arrangør af mange shows på Kolding Teater og Godset. Det er imidlertid første gang, den kaster sig over en julekoncert i bestræbelserne på at skaffe økonomi til de mange klovnetimer på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding.

- Det er lidt af en satsning, for vi er helt på det rene med, at der i Kolding-området er rigtig mange julekoncerter. Vi tror imidlertid på, at ”Sound Of Christmas” er et så unikt show, at vi kan sælge mange billetter og på den måde få et overskud til vores arbejde, siger formand for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

- ”Sound Of Christmas” er et alternativ til de velkendte julekoncerter. Det nye show byder på alt fra formidable vokal- og dansepræstationer til humor og gimmicks, og vi udsteder gerne garanti for, at alle blandt publikum kommer i julestemning. Det er vi faktisk så sikre på, at vi gerne betaler billetprisen tilbage, hvis der skulle være en enkelt i teatersalen, som ikke får en ordentlig en på opleveren, fortsætter Geert Madsen.

Billetsalget til ”Sound Of Christmas” er i gang via Billetten (7020 9696) eller via www.jvshop.dk.