Hollænder dømt for smugling af narkotika

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 14 juli 2021
Opdateret 14/07/21 5:42
Foto: Shutterstock (Modelfoto)

Efterforskning ledte frem til den 21-årige efter, at to andre var blevet taget ved grænsen med Ketamin og MDMA.

En hollandsk 21-årig mand er i dag i Retten i Sønderborg blevet idømt tre et halvt års fængsel samt udvisning for bestandig for narkotikasmugling. Det oplyser Syd- & Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Sagen startede, da to andre mænd fra henholdsvis Holland og Congo i en bil den 15. oktober 2019 af Told blev udtaget til kontrol ved grænseovergangen i Frøslev. I køretøjet lå blandt andet kasser med brætspil. Men der lå også 1464 gr Ketamin, 997 gr MDMA krystaller og 5555 MDMA tabletter. Derefter overgik efterforskningen til Udlændingekontrolafdeling Vest i Padborg.

De to transportører blev for deres andel af sagen idømt henholdsvis fire år og tre måneders fængsel og fire år og seks måneders fængsel.

Men efterforskning ledte også frem til den 21-årige hollænder. Han blev på anmodning fra det danske politi anholdt i Belgien og udleveret til Danmark.

Han er nu dømt for at have været med til at pakke stofferne og vejlede de to tidligere dømte i, hvordan de kunne passere grænsen til Danmark. Hollænderen modtog dommen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel