Kolding Netavis

Højskole skifter navn

Højskolen har skiftet navn.

Kolding Internationale Højskole på Lykkegårdsvej i Kolding har skiftet navn og hedder nu Højskolen Acts Academy.

Højskolen har ansat en ny forstander, Lars Bo Olesen. Han skal få skolen på ret kurs igen efter flere år med afvigende elevtal:

– Jeg har ønsket at skabe et udtryk og et navn, der klinger på både dansk og engelsk, og som siger noget om, hvem vi er, og hvad vi gerne vil. Vi vil gerne være en skole, som skaber efterfølgere af Jesus, der er udrustet til at gøre en forskel og sprede Guds rige til alle dele af vores samfund, siger Lars Bo Olesen i en pressemeddelelse.

Kirkefællesskab i Europa

I valget af navnet Acts Academy har det også været et vigtigt argument, at en lang række apostolske søsterkirker rundt om i verden i dag bruger ordet ACTS i stedet for Apostolsk Kirke. Gennem de seneste år er der vokset et europæisk kirkefællesskab frem under navnet ACTS Europe, som Apostolsk Kirke i Danmark også er en del af.

– Acts Academy inviterer til handling, til praktisk kristendom og til en fortsættelse af fortællingen om evangeliets fremgang i Apostlenes Gerninger, fortsætter Lars Bo Olesen.

Højskolen Acts Academy genopliver den gamle vision om både at være et ressourcecenter for kirker og netværk i Danmark og i resten af Europa. Andre netværk og samarbejdspartnere i Danmark inviteres i øjeblikket med på rejsen, som handler om at skabe en ny fortælling og et nyt, relevant og menighedsbaseret træningsmiljø for frikirkerne og den opvoksende generation.

Tagget med:
Del denne artikel