Kolding Netavis

Høstfest med masser af musik

Colour The Blind. Pressefoto.

Tre bands, tre koncerter, 300 kroner. Det er det enkle koncept, når spillestedet Vinduet i Bjert Gamle Brugs i samarbejde med Godset i Kolding inviterer til Harvest – en mini-festival med country, rock, folk og blues.

Lørdag den 8. oktober er der Høstfest i Bjert Gamle Brugs. Det foregår med smagsprøver, fællesspisning, gode tilbud og live-musik, og om aftenen er der Harvest i Vinduet.

Det er andet år i træk, festivalen løber af stablen i samarbejde med Godset i Kolding.

-Vi glæder os til en hel dag med masser af glade mennesker i Bjert Gamle Brugs og en aften med masser af lækker musik i Vinduet. Vi synes selv, at vi sammen med Godset har fået strikket et fantastisk program sammen, fortæller en af arrangørerne bag Harvest, Tue Knudsen, der også er medindehaver af Bjert Gamle Brugs.

En ny tradition

Inden de tre bands indtager scenen i Vinduet, er der hele lørdagen Høst i Bjert Gamle Brugs med smagsprøver på vine og delikatesser, gode tilbud i butikken og live hyggemusik.

-Nu er det anden gang, vi holder Høst og Harvest, og vi håber, at vi dermed har grundlagt en ny tradition, ikke kun for folk i Bjert, men også for de rigtig mange gæster, der dagligt besøger os fra både Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og endnu længere væk, siger Tue Knudsen.

Enkelt koncept – masser af musik

Konceptet for Harvest er enkelt: tre bands, tre koncerter, 300 kroner! Og for bare 100 kroner ekstra kan man deltage i fællesspisning inden koncerterne, der i år er med:

Colour The Blind
Colour The Blind. Pressefoto.

Colour, The Blind, der med sanger og sangskriver Daniel Bæk i front leverer ærlig, organisk og velspillet musik, som hører til et sted mellem indiefolk, country og americana. Musikken har rod i den jyske muld; men henter inspiration fra amerikanske highways og græsstepper og fra kunstnere som Allan Olsen, Justin Vernon, Gregory Alan Isakov og Mandolin Orange.

Whats In The Bag
Whats In The Bag. Pressefoto.

What’s In The Bag, et country-/rock-/blues-band, der fra hjemmestudiet i Vamdrup skaber musikalske fortællinger fra egen bagage. Alt sammen med sjæl af gamle, upolerede tider og musik fra 60’erne med et moderne twist, der sætter gang i festen.

The Midnight Special
The Midnight Special. Pressefoto.

The Midnight Special spiller det, der selv kalder ”pigtråds-country”, country-rock med uslebne kanter og klare referencer til traditionel country blandet med rock, pop, folk og americana. Bandet spiller, ligesom de to øvrige, egne numre og har udover adskillige koncerter rundt i Danmark også optrådt på Country Music Meeting i Berlin.

Tagget med: ,
Del denne artikel