Her er Liberal Alliances spidskandidat i Sydjylland

Torsdag 19. November 2020 05:41 202
Henrik Dahl (nummer to fra venstre mod højre) er valgt som spidskandidat for Liberal Alliance til det næste folketingsvalg, der skal afholdes senest i 2023. Privatfoto. Henrik Dahl (nummer to fra venstre mod højre) er valgt som spidskandidat for Liberal Alliance til det næste folketingsvalg, der skal afholdes senest i 2023. Privatfoto.

Liberal Alliance melder sig klar til Folketingsvalg i Sydjyllands Storkreds som tæller alle 12 kommuner i Syd- og Sønderjylland. Det står klart efter et opstillingsmøde på Jels Motel hvor ca. 35 medlemmer var mødt frem.

Partiets nuværende Folketingsmedlem, Henrik Dahl, stillede op til posten som spidskandidat og blev enstemmigt valgt.

- Jeg er taknemmelig over den tillid som kredsen har vist mig. Siden Folketingsvalget 2019 har jeg arbejdet hårdt på at genskabe tilliden til Liberal Alliance. Jeg bidrager med høj synlighed og troværdighed på Christiansborg, hvilket styrker vores liberale kamp for lavere skatter og mere personlig frihed, siger den nyvalgte spidskandidat Henrik Dahl i en pressemeddelelse.

Opvokset i Sønderjylland

Henrik Dahl opnåede for første gang valg til Folketinget i 2015, og blev genvalgt i 2019 med 1.737 personlige stemmer. Henrik er opvokset i Skærbæk, bosat i Ribe og uddannet Sociolog fra Københavns Universitet.

Listen består også af Carl Andersen som har en fortid som byrådsmedlem i Vejen Kommune samt tidligere landsformand for Liberal Alliances Ungdom. Han bliver færdig med sin kandidat i Jordbrugsøkonomi til sommer og arbejdet til dagligt hos Dansk Erhverv.

Listen består yderligere af Thomas Vedsted (Selvstændig fra Haderslev) samt Mikkel Pedersen (Studerende fra Kolding). Den suppleres løbende frem mod valget.

- Vi er stolte af at kunne stille med så kompetent en liste til Folketinget så lang tid før, at Folketingsvalget skal afholdes. Det tegner godt for de liberale borgere her i området, fortæller en glad storkredsformand, Nikolaj Steffenauer.

Det næste folketingsvalg i Danmark skal afholdes senest den 4. juni 2023.

Tags