Her er KIF Koldings nye assistentræner

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 14 juni 2022
Opdateret 14/06/22 19:37
Anders Eggert (i midten) - tidligere landsholdsspiller, starter 1. juli som assistenttræner hos KIF Kolding. Foto: KIF Kolding.

Tidligere landsholdsspiller Anders Eggert bliver ny assistenttræner for KIF Kolding.

KIF Kolding forstærker sit set-up og ansætter fra 1. juli tidligere landsholdsspiller Anders Eggert som assistentræner.

-Det har været en længere rekrutteringsproces som vi gav os god tid til. Derfor er vi glade for at Eggert bliver en del af vores sportslige set-up til den kommende sæson, fortæller KIF Koldings direktør Christian Hjermind.

Cheftræner Kristian Kristensen siger:

-Jeg er meget glad for at få Eggert med i staben omkring holdet. Han vil bibringe uvurderlige kompetencer på og udenfor banen, hvilket kommer spillerne til gode. Det er utrolig positivt for alle omkring klubben og jeg ser frem til samarbejdet.

-Jeg er glad for at indgå i samarbejdet med KIF Kolding. Det har været specielt at skulle sætte sin underskrift på en kontrakt igen. Men det er en naturlig ting for mig at forfølge min ambitioner på trænerbænken og ser det projekt som klubben har gang i, som et perfekt match til mig og min karriereudvikling. Jeg ser frem til at bidrage til udviklingen på holdet – specielt på den enkelte spillers individuelle kvaliteter og spidskompetencer. På den måde kan vi indfri KIF Koldings mål og drømme om at spille med i toppen igen. I sidste ende handler det om at jeg vil vinde nogle kampe, fortæller Anders Eggert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel