Her er der nye byggegrunde på vej

Onsdag 20. Marts 2019 17:03 920

Området omkring Westerbygård i den sydlige del af Sdr. Bjert bliver snart til nye byggegrunde. Den begyndende aktivitet har allerede fået interesserede købere til at kontakte kommunen.

Der er gang i telefonen på kontoret i salgsafdelingen i Strategisk Vækst. Her sidder medarbejderne med salgsplaner for de kommunale grunde i hele Kolding Kommune. Og allerede nu henvender købere sig angående de kommende grunde i Sdr. Bjert.

- Vi oplever en stor interesse for Westerbygård grundene. Folk er klar til at købe. Men det er altså alt for tidligt. Vi har endnu ikke sat grundene til salg. Lige nu er vi i gang med byggemodning, og først derefter kommer grundene til salg, fortæller ejendomskonsulent, Ditte Pagh Sørensen fra Strategisk Vækst i en pressemeddelelse.

Der bliver plads til i alt 14 byggegrunde i den kommunale udstykning, som får navnet Vesterbygårdsvej. Det forventes, at grundene bliver sat til salg i en udbudsrunde efter sommerferien. Herefter kan købere byde på de enkelte grunde i en periode på 3 uger, hvorefter der tages stilling til de indkomne bud.

- Jeg har allerede fået tilkendegivelser fra folk, der har haft ringet, om at de gerne vil købe en grund, så jeg forventer, at der bliver rift om grundene, fortæller Ditte Pagh Sørensen.

Ud over grundene i Sdr. Bjert er der også andre byggegrunde på vej til salg. Det drejer sig om nye grunde på Sønderkobbel ved Allervej i Christiansfeld, samt i Ødis hvor en ny udstykning ved navn Provstevænget placeres ved Borgmestervænget.

Tags