Kolding Netavis

Her er den nye leder af Godset

41-årige Martin Røen skifter den 1. december Danmarks Radios Kor og Orkestre ud med det regionale spillested Godset i Kolding.

Som teenager trådte Martin Røen tilbage i slutningen af 90’erne sine første håbefulde skridt ind i musikkens verden i Brørup, Vejen og Kolding og på MGK i Vojens. Tyve år senere vender han tilbage til det sydjyske. Denne gang som leder af det regionale spillested Godset i Kolding, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

I de mellemliggende år har han haft en bred vifte af jobs inden for musikkens verden, blandt andet som producent, koncertarrangør, tourmanager, venue manager og label manager, for blot at nævne nogle få nedslag i Martin Røens hæsblæsende CV, der er gennemsyret af, at hans hjerte i døgndrift brænder for musikken.

– Jobbet som leder af Godset var en mulighed jeg ikke kunne lade passere. Jeg har fulgt kulturlivet på min hjemegn, siden jeg flyttede herfra tilbage i 90’erne og jeg har med glæde noteret mig, at der er sket en rivende og meget positiv udvikling, som jeg rigtig gerne vil være en del af, fortæller Martin Røen.

Han afløser Christian Haugk på posten, der i foråret fik job som kultur-, fritids-, og landdistriktschef i Haderslev Kommune.

Kender musikbranchen ud og ind

Kulturchef i Kolding Kommune, Lisbet Holten Lambert, glæder sig til at byde Martin Røen velkommen som ny leder af Godset.

– Godset er ikke bare et af Koldings mest markante kulturtilbud, men et regionalt spillested, der tiltrækker publikum langvejs fra. Den position er jeg ikke i tvivl om, at Martin Røen er den rette mand til at kæmpe videre for. Han kender musikbranchen ud og ind, kommer med en imponerende og bred erfaring fra musiklivet, som kun få kan matche og med et stor nationalt og internationalt netværk, siger Lisbet Holten Lambert, og tilføjer:

– Frivillige har en meget stor del af æren for Godsets position og med Martin Røen får vi en leder, der kan inspirere de musikalske ildsjæle i deres arbejde.

Martin Røen begynder i jobbet den 1. december og starter som pendler, hvorefter han rykker vestpå fra Frederiksberg sammen med sin familie.

Del denne artikel