Kolding Netavis

Her er afløseren til City Kolding

Gitte Lindbo glæder sig til, at være med til at sætte retning for et nyt og mere forretningspræget City Kolding. Privatfoto.

I stedet for en citychef, er der nu ansat en direktør for City Kolding.

Gitte Lindbo er tiltrådt som direktør for City Kolding. Bestyrelsen har med ansættelsen af en direktør for foreningen taget et kvantespring i retning af en mere forretningspræget tilgang til arbejdet med at udvikle byens centrum.

Gitte Lindbo bliver dermed ansvarlig for et nyt City Kolding, hvor der fokuseres mere på forretningen for at udvikle bymidten og foreningens fremtidige virke.

Gitte Lindbo er en erfaren profil med fingeren på pulsen i detailhandelen og kommer blandt andet med 12 års erfaring som Centerchef i Kolding Storcenter frem til centrets overtagelse af Danske Shoppingcentre. Siden blev hun bestyrelsesformand for City Kolding, så konstitueret citychef og tager nu som en naturlig følge af dette arbejde førertrøjen på, og skal fremadrettet løfte fanen endnu højere for foreningen City Kolding.

På trods af en solid erfaring, er Gitte Lindbo fuldt ud klar over, at der venter mange nye, spændende og udfordrende opgaver forude i rollen som frontløber for byens detailforening.

-Foreningen har eksisteret siden 1990 og har igennem tiden bidraget med et utal af events og øvrige tiltag, der har haft til formål at tiltrække og bevare handelen i centrum. Det ihærdige arbejde og de innovative tiltag i høj kvalitet skal fortsætte – måske ikke som identiske tiltag, men stadig med samme sigte, som er formuleret i en tilrettet vision: ”City Kolding skaber i samarbejde med Koldings virksomheder, kulturaktører og kommune en spændende og levende by med et aktivt handelsliv og et trygt miljø, som byens borgere med stolthed fortæller om”, fortæller Gitte Lindbo i en pressemeddelelse.

Allerede i gang

Gitte Lindbo har allerede taget hul på løsning af opgaver for City Kolding, som lige nu har til huse på et kontor i Kolding Egnsteater.

-Vi har en skøn by med et væld af attraktioner, sofistikerede butikker og spisesteder med høj kvalitet, som vi fortsat skal arbejde på at gøre synlige og mere ”hypet” i den brede forstand. Det glæder jeg mig til at arbejde på, fortæller Gitte Lindbo og fortsætter:

-Jeg er sammen med bestyrelsen allerede i gang med at udrulle en mere langsigtet strategi- og handlings plan for Cityforeningen. Vi er i bestyrelsen meget opmærksomme på, at det kræver et langt sejt træk, hvor der undervejs vil opstå udfordringer i form at aktuelle forhold i detailbranchen og øvrige markedsforhold, hvor omverdenen dikterer en omvej.

city kolding 2023
Bestyrelsen har med ansættelsen af en direktør for foreningen taget et kvantespring i retning af en mere forretningspræget tilgang til arbejdet med at udvikle byens centrum. Privatfoto.

Klare ambitioner om udvikling

Gitte Lindbo har klare ambitioner på vegne af sin nye arbejdsgiver. Hun har sammen med bestyrelsen udpeget flere områder for forretningsudvikling, som skal sikre foreningen vækst i såvel medlemsantal som økonomi.

-Vores medlemmer er professionelle og dedikerede virksomhedsejere, som gerne vil midtbyen. Min opgave bliver at få alle til at trække i samme retning, så vi realiserer vores vækstpotentiale. Her handler det for mig om, at vi bl.a. i højere grad investerer i de langsigtede perspektiver og i væsentlig grad rækker ud til såvel interne som eksterne aktører, der kan bidrage med både vilje, viden og økonomi, forklarer Gitte Lindbo og tilføjer:

-Detailhandelen bliver fortsat mødt med udfordringer og placeres i øvrigt ofte nederst i virksomheds-hierarkiet. Min ambition i den retning er at gøre op med rangordenen og få løftet detailerhvervet op på samme niveau som øvrige SMV-virksomheder.

Bestyrelsen for City Kolding leder lige nu efter en egnet kandidat til formandsposten, som i mellemtiden varetages af Søren Harresø – Harresø, som sammen med Morten Strøh – Mokka Cafe er på valg til bestyrelsen og modtager genvalg på den kommende generalforsamling.

Bestyrelsens øvrige medlemmer er Thomas Aagaard, Føtex – Susanne Juul Lange, Kontrast og Bo Rønholt, Middelfart Sparekasse.

Tagget med:
Del denne artikel