Kolding Netavis

Gymnastikhold for børn med særlige behov

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Keglerne er er tilbud til drenge og piger mellem seks og nu år, der har særlige behov og derfor har svært ved at deltage på et almindeligt gymnastikhold. Her er to af deltagerne fra sidste sæson, Marie og Theis, sammen med instruktør Mette Damkjær. Privatfoto.

Drenge og piger mellem seks og ni år med særlige behov får fra 5. september mulighed for at deltage på et hold – Keglerne – i gymnastikafdelingen i Bramdrupdam Gymnastik- og Idrætsforening.

Det er Mette Damkjær, der for anden sæson er instruktør på holdet. Hun arbejder i det daglige som specialpædagog i Kolding Kommune og ved derfor alt om, hvad deltagerne på holdet kan klare af udfordringer.

– For drenge og piger, der har svært ved at deltage på et almindeligt gymnastikhold, men gerne vil bevæge og udfordre sig selv fysisk gennem leg, musik og bevægelse med og uden redskaber, er Keglerne det helt rigtige tilbud, siger Mette Damkjær i en pressemeddelelse.

Hun tilføjer, at deltagerne på holdet ikke bliver udfordret med ”de vilde ting”, men programmet består af mange gentagelser, og samtidig er deltagerne med til at bestemme den musik, der skal bruges i forbindelse med øvelserne.

Keglerne mødes hver torsdag fra kl. 16 til 16.55 i hal to i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter. Det forventes, at forældrene er aktive i redskabsbanen med alt, hvad det indebærer af opsætning, hjælp ved de enkelte opstillinger samt oprydningen.

Forældre, der ønsker yderligere oplysninger om Keglerne, kan kontakte Mette Damkjær på mobiltelefon 2446 1337.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *