Kolding Netavis

Gribende fredag: Kræftsyg falckredder sagde farvel til kollegaerne i Kolding

Kolding Netavis
Kolding Netavis

Kollegaer og ansatte ved Trekantbrand sagde fredag farvel til kollega.

35-årige Nicki er udlært i Fredericia og har været hos Falck Kolding/Trekantbrand de seneste fem år. Han skrev kort før midnat torsdag aften en rørende og gribende status på Facebook, hvor han sagde “farvel” og fortalte at han skulle på hospice i Haderslev i dag, fredag.

Indsatsleder hos Trekantbrand, station Kolding, Ronni Petersen, fik samlet brandfolk og biler langs ruten fra Middelfart og til hospicet i Haderslev. Det oplyser familien til Kolding Netavis.

Nicki blev i ambulance kørt til Haderslev. Undervejs var der stop hos Trekantbrand Kolding, hvor ansatte havde mulighed for at hilse på Nicki, hvis man havde lyst til det. Og der var mange ansatte, der havde lyst til at hilse på Nicki. I Middelfart, Tyrstrup og Falck Haderslev samt Beredskabsstyrelsen stod beredskaberne på motorvejsbroer eller langs vejkanten og vinkede til ambulancen.

Nicki har været indlagt på Odense Universitetshospital på grund af kræft, der nu er så fremskreden, at den sidste tid formentlig skal tilbringes på hospicet i Haderslev.

Se billederne fra afskeden på Falck-stationen i Kolding fredag nedenunder. Familien har givet tilladelse til, at Kolding Netavis bruger billederne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel