Gratis koncert hos Mungo Park

Onsdag 13. Marts 2019 16:15 1001
vory Tusk spiller gratis koncert. Pressefoto. vory Tusk spiller gratis koncert. Pressefoto.

Ivory Tusk spiller gratis koncert på Mungo Park Kolding lørdag d. 16. marts.

Ezequiel de Lima, manden bag solo-artisten Ivory Tusk, er oprindeligt fra Argentina, men er nu bosat i Barcelona. Han er inspireret af andre singer-songwritere som The Tallest Man on Earth, Bon Iver, Sufjan Stevens og Jose Gonzales. Han kommer med sin guitar og sin stemme forbi Mungo Park Kolding og spiller koncert d. 16. marts kl. 19.30.

Ezequiel fortæller:

- Dette bliver min første tur til Danmark og udover København, så ser jeg virkeligt frem til at dykke ned i den danske kultur i et par uger og optræde med sange fra mit endnu ikke udgivne album.

Med sig har han sin rejsekompagnon og video-dokumentarist, Clemens Wiem. Ezequiel og Clemens Wiem mødte hinanden til en Ivory Tusk-huskoncert i Bremen, Tyskland.

Koncerten blev booket gennem CouchSurfing

Det er Sanne Dewas, eventminister på Mungo Park Kolding, som har arrangeret koncerten. For et par måneder siden skrev Ezequiel til Sanne Dewas via Couchsurfing, som er en dele-økonomisk rejsetjeneste, hvor brugere af tjenesten etablerer kontakt og overnatter gratis hos hinanden. Han spurgte om han måtte holde en lejlighedskoncert hjemme hos Sanne, men da Sanne er eventminister på Mungo Park Kolding blev det hurtigt aftalt, at koncerten skulle foregå på teatret i Fredericiagade.

Det er første gang Ivory Tusk er på turné i Danmark. Udover koncerten i Kolding spiller Ivory Tusk også i Aarhus, Aalborg, Odense, Roskilde og København, hvoraf nogle af koncerterne afvikles i private hjem.

Koncerten finder sted hos Mungo Park Kolding lørdag. Dørene åbner kl. 18.30. Koncerten starter kl. 19.30. Koncerten er gratis.

Tags